بهترین و کارآمدترین روش های مدیریت استرس از زبان موفق ترین مردان و زنان

نظرات 7
12 دقیقه زمان مطالعه

بهترین و کارآمدترین روش های مدیریت استرس از زبان موفق ترین مردان و زنان

راه های مدیریت استرس توسط قانون جذب از زبان موفق ترین مردان و زنان جهان

استرس از جمله عارضه هایی است که تقریباً بیشتر مردم جهان آن را تجربه می کنند و می دانند که چه آثار مخربی در پی دارد. استرس های ناشی از کار، مشکلات خانوادگی یا بی پولی از جمله رایج ترین موارد نگرانی محسوب می شوند که قادر هستند توان هر گونه تصمیم گیری مناسب یا تمرکز را از فرد سلب کنند.
با بروز استرس، فرد نمی تواند به درستی روی کارها و مسوولیت های خود تمرکز نماید و این امر موجب اضافه شدن استرس های وی و افزایش بار نگرانی هایش می شود.
این مساله در میان تمامی انسان های موفق و چهره های شناخته شده نیز رواج دارد. تنها تفاوت آنها در این می باشد که می توانند در مواقع اضطرار، بهترین راهکار را برای آسایش روحی خود پیدا نمایند.

در ادامه، راه هایی که این افراد برای رفع و مدیریت استرس خود به کار می گیرند را برایتان یادآور شده ایم تا با کمک گرفتن از آنها، به اوضاع کاری و زندگی شخصی خود آرامش بیشتری ببخشید.

۱- بیل گیتس

بنیان گذار و موسس مایکروسافت علاقه داشت قبل از خوابیدن کتاب مطالعه کند. وی در مصاحبه های خود با خبرگزاری های بزرگ بیان داشته که هر شب دست کم یک ساعت مطالعه می کند و مهم نیست چه ساعتی از شب باشد. او همچنین می گوید که در بسیاری از مراحل زندگی خود، وارن بافت را الگوی خود قرار می داده و به پیشنهاد این ثروتمند بزرگ جهان، تقریباً همه مسایل زندگی را ساده می گیرد.
وی همچنین ابراز داشته که: “بافت همه مسائل را به بخش های کوچک تر و جزئی تر تقسیم می کند و مواردی که ارزش فکر و کار داشته باشند را انتخاب و آنها را در اولویت قرار می دهد.”
چنین ترفندی باعث خواهد شد تا فعالیت های اضافی از بین رفته و بتوان روی کار اصلی، تمرکز کامل داشت.

۲- تیم کوک

بهترین و کارآمدترین روش های مدیریت استرس از زبان موفق ترین مردان و زنان

تیم کوک پس از دریافت دکترای افتخاری از دانشگاه گلاسکو، به دانشجویان پیشنهاد می کند تا همیشه مثبت اندیش باشند(قانون جذب) و صداهای اضافی را از زندگی خود حذف کنند. گوش کردن به حرف ها و نظرات همه اطرافیان، شرایطی مملو از استرس را ایجاد خواهد کرد. تیم کوک همچنین بیان می گوید: “دنیای امروزی مملو از انسان های منفی باف و بدبین است و ما باید بیاموزیم تا آنها را نادیده بگیریم. اگر این کار را نکنیم، آنها به سرطانی در ذهن و فکر ما تبدیل خواهند شد و این باعث خواهد شد تا تصور کنیم توان انجام اهداف خود را نداریم و به این ترتیب، زندگی برایمان تلخ خواهد شد.”

۳- مگ وایتمن

مگ وایتمن چندین شغل در شرکت های بزرگ همانند P&G، ای بی و HP را به عهده دارد. وی در مصاحبه های خود بیان داشته که به ماهی گیری علاقه زیادی دارد و حدود ۶ بار در سال با پسرش به صید ماهی می پردازند.
بر اساس تحقیقات صورت پذیرفته در دانشگاه کالیفرنیا، شرکت داشتن در فعالیت های شاد و هیجانی تا حد زیادی میزان استرس را کاهش می دهد و مزیت های سلامتی دیگری نیز به دنبال خواهد داشت.
مطالعات کتابخانه ملی دارو نیز ثابت کرده، تکرار فعالیت های شاد، مفرح و خوشایند می تواند به مدیریت بهتر احساسات منفی همانند استرس کمک شایانی کند.

۴- وارن بافت

وارن بافت یکی از بزرگ ترین سرمایه گذارهای دنیاست که دارای سرگرمی های فراوانی در زندگی شخصی خود می باشد. او ساز “یوکه لیلی” می نوازد و حتی در برنامه های زنده تلویزیونی هم اجرا کرده است.

تحقیقات دانشکده تجارت دانشگاه کالیفرنیا نیز ثابت کرده، انجام فعالیت های محرک ذهن همانند نواختن آلات موسیقی می تواند موجب کاهش میزان استرس شود.

۵- شریل سندبرگ

بهترین و کارآمدترین روش های مدیریت استرس از زبان موفق ترین مردان و زنان

مدیر ارشد عملیات فیس بوک، شریل سندبرگ، بیشتر روی کارهایی که نباید انجام دهد، تمرکز می کند. شریل سندبرگ سعی دارد تا شب ها پیش از خواب هرگز ایمیل ها و پیغام های الکترونیک خود را چک نکرده و حتی گاهی موبایلش را خاموش کند.
خاموش کردن موبایل چندان کار آسانی به نظر نمی رسد، اما او می گوید که این کار این مزیت را داشته که تا صبح راحت و بی دغدغه بخوابم. خواب کافی و راحت داشتن هم این فایده را دارد که بسیار بهتر با شرایط پر استرس کنار بیاییم.
لازم به اشاره است که نگاه کردن به نمایشگر لپ تاپ یا تبلت پیش از خواب برای انسان بسیار مضر می باشد. زیرا به گفته دانشمندان از ترشح هورمون ملاتونین که مسوول خواب است، پیشگیری می کند. به زبان ساده تر، هر چه شب ها کمتر از وسایل الکترونیک خود استفاده کنیم، ساعت بدنمان منظم تر کار خواهد کرد و در نتیجه استرس کمتری را تجربه خواهیم نمود.

۶- جک دُرسی

بنیان گذار و مدیرعامل شبکه اجتماعی توئیتر در رابطه روش همیشگی خود برای مقابله با استرس گفته که او برای تمامی کارهای خود برنامه ریزی کرده و به آنها پایبند می ماند.
دُرسی به داشتن نتیجه بهتر به واسطه تقسیم کارها به بخش های کوچک تر بسیار ایمان دارد و به همین خاطر، برای هر کدام از مسوولیت های خود، یک روز ویژه در هفته را در نظر گرفته است. به طور مثال، روزهای دوشنبه مخصوص جلسات کاری است. روزهای سه شنبه برای توسعه محصولات، چهارشنبه ها برای امور بازاریابی، پنج شنبه های برای فعالیت های شبکه ای و جمعه ها برای بهبود فرهنگ شرکت اختصاص داده شده اند.
شنبه ها روز تعطیل وی محسوب میگردد اما یکشنبه ها را به مرور کارهای در دست انجام خود اختصاص می نماید. همچنین بد نیست اشاره کنیم که وی هر روز حدود ۱۰ کیلومتر پیاده روی می کند.

۷- سوزان وویچیتسکی

بهترین و کارآمدترین روش های مدیریت استرس از زبان موفق ترین مردان و زنان

مدیرعامل کنونی شبکه اجتماعی یوتوب، سوزان وویچیتسکی با اختصاص دادن وقت کافی به خود، می تواند استرس هایش را برطرف نماید. او می گوید که من به این نتیجه رسیده ام که وقتی به خود استراحت کافی بدهیم و گاهی از کار دور شویم، خواهیم توانست دیدگاه ها و ایده های بهتری داشته باشیم.

۸- ایلان ماسک

در سال ۲۰۰۸ میلادی اوضاع اقتصادی دنیا چندان خوب به نظر نمی رسید. تعدادی از کمپانی های خودروسازی در مرز ورشکستگی قرار داشتند و تسلا هم یکی از همین شرکت ها بود. ایلان ماسک، مدیرعامل این شرکت در همان زمان در حال جدا شدن از همسرش نیز قرار داشت. اما وی توانست خونسردی خود را حفظ کرده و با مدیریت درست و به موقع استرس ها، بهترین و مناسب ترین تصمیمات را اتخاذ نماید.
کارآفرین مشهور سیلیکون ولی در مورد راز موفقیت خود گفته که وی در آن زمان از شکست و ناکامی نترسیده. ماسک گفته: “ترس محدود است اما امید نامحدود. بیشتر ما از شکست می ترسیم اما این نمی تواند مانع از انجام امور شود. انسانها باید ترس های غیرمنطقی را از خود دور نمایند. حتی در صورت منطقی بودن هم نباید مانع از ادامه فعالیت های فرد در راستای اهدافش بشود.”

۹- ایندرا نوئی

بهترین و کارآمدترین روش های مدیریت استرس از زبان موفق ترین مردان و زنان

کارآفرین، بازرگان، مدیر عامل اجرایی و رئیس هیئت مدیره شرکت پپسی‌ کو، ایندرا نوئی، اعتماد به نفس و اخلاق مداری خود در شغلش را در دوران جوانی آموخته است. ایندرا در یکی از مصاحبه هایش می گوید که در دوران جوانی، مادرش هر شب از وی و خواهرش می خواسته تا یک متن سخنرانی به عنوان یک رئیس جمهوری یا نخست وزیر برایش بنویسند. هر شب آنها باید وانمود می کردند که یکی از روسای جمهوری دنیا هستند و سخنرانی خود را ایراد می نمودند. در آخر هم مادرشان به او و خواهرش رای می داده.
پدربزرگ نوئی که یک قاضی بسیار باجذبه بوده نیز در افزایش اعتماد به نفس وی نقش موثری داشته است. اگر او نمی توانسته کاری را به درستی انجام دهد، تنبیهش این بوده که ۲۰۰ بار روی کاغذ بنویسد که “من بهانه نخواهم آورد.”
تمامی این موارد دست در دست هم باعث پیروزی کنونی نوئی شده اند و او قادر بود به خوبی همه شرایط و موقعیت ها را سنجیده و استرس های خود را به بهترین شکل مدیریت نماید.
وی در این رابطه بیان داشته: “من بهتر از هر فرد دیگری می توانم از عهده کارها بر بیایم. اگر هر برنامه ای با مشکل مواجه شود، آنها به من رجوع خواهند کرد تا آن را درست کنم چون من گزینه مناسب برای چنین امری به شمار می روم. من می توانم رئیس جمهور هند باشم.”

۱۰- جف بیزوس

بنیان گذار و مدیر عامل آمازون، جف بیزوس در مورد خودش می گوید که: “من در موارد خاص زیاد می خندم.” وی همچنین بیان داشته که بزرگ ترین احساسی که در زمان استرس ایجاد می شود، نادیده گرفتن مسایلی است که نباید نادیده گرفته شوند.
وی می گوید: “استرس زمانی ایجاد می شود که ما روی کارهایی که می توانیم در دست کنترل داشته باشیم، هیچ کنشی انجام ندهیم. من به محض اینکه متوجه این امر می شوم، نخستین تماس تلفنی در آن رابطه را برقرار کرده، ایمیل یا پیغام می فرستم یا هر کاری که بر وضعیت پیش رو تاثیر بگذارد را انجام می دهم. این موارد شاید مشکلی را حل نکنند، اما از میزان استرس های بالقوه تا حد زیادی می کاهند.”
به زبان ساده تر، مشکل را تشخیص داده، کنترل آن را به دست گرفته و به جلو پیش برویم.

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

7 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
7
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx