به دست آوردن انگیزه و دلایل از دست دادن آن

نظرات 3
10 دقیقه زمان مطالعه

به دست آوردن انگیزه و دلایل از دست دادن آن

چرا انگیزه نداریم و چگونه انگیزه خود را حفظ کنیم

یکی از بدترین اتفاقاتی که می تواند در طول زندگی یک فرد برایش رخ بدهد از دست دادن انگیزه است. از دست دادن انگیزه ممکن است تمام زندگی یک فرد را تحت الشعاع قرار دهد. انسان ها تا زمانی قادر هستند به فعالیت هایشان ادامه دهند و به موفقیت در زندگی فردی خود دست یابند که از یک انگیزه ی قوی برای انجام دادن کارهایشان برخوردار باشند برای همین در صورتی که فردی از انگیزه ی کافی برای انجام فعالیتی برخوردار نباشد قطعا نمی تواند آن را به خوبی انجام دهد و به موفقیت فردی در زندگی برسد.

چرا انگیزه انسان از دست می رود؟!

چرا انگیزه انسان از دست می رود؟!

این که بتوانید همیشه با انگیزه بمانید باید در ابتدا دلیل از دست دادن انگیزه را بدانید. در زندگی اتفاقات مختلفی ممکن است برایتان رخ دهد که منجر به از دست دادن انگیزه تان شود. انگیزه نداشتن می تواند باعث شود که انرژی تان را صرف کارهایی کنید که ملزم انرژی کمتری هستند. این کارها معمولا کارهایی هستند که برایتان بازدهی مالی مناسبی نخواهند داشت. در این مواقع بیشتر ترجیح می دهید تا به سرگرمی های کم ارزش بپردازید. مثلا تلویزیون ببینید یا غذا بخورید. این کارها در حد معمول می تواند جزو کارهای خوب قرار بگیرد ولی در صورتی که در آن ها افراط کنید ممکن است اوضاعتان را با وخامت روبه رو کند.

پس بهتر است در هر جایگاهی که قرار دارید تلاش کنید انگیزه ی خود را تقویت نمایید تا بتوانید به هدف هایتان آسان تر از قبل دسترسی پیدا کرده و به موفقیت فردی در زندگی و هر آنچه می خواهید برسید.

دوستان عزیز سایت پرورش افکار قصد داریم در این مطلب به علت های از دست دادن انگیزه و راهکارهایی برای تقویت انگیزه  بپردازیم. امیدواریم با مطالعه ی این مقاله بتوانید هرچه سریع تر انگیزه ی خود را تقویت کنید. با ما همراه باشید.

زمانی که فرد از اجتماع طرد شود دچار بی انگیزگی می شود

زمانی که فرد از اجتماع طرد شود دچار بی انگیزگی می شود

بی انگیزگی می تواند دلایل مختلفی در بر داشته باشد و این طور نیست که یک فرد با یک دلیل خاص دچار بی انگیزگی کامل شود؛ ولی بعضی از دلایل ممکن است بیشتر از دلایل دیگر روی رفتار فرد تاثیر داشته باشند و بی انگیزگی را در فرد تشدید کند. انتخاب نشدن و طرد شدن از سوی جامعه می تواند یکی از بزرگ ترین دلایلی باشد که بسیاری از افراد را به سمت بی انگیزگی سوق می دهد.

زمانی که فردی احساس طردشدگی از جانب دیگران را تجربه می کند می تواند دچار بی انگیزگی شدیدی شود چون این تصور را پیدا می کند که چرا باید به قوانین احترام بگذارد و کارهایی که انجام می دهد برای چه کسی مهم خواهد بود؟ پدیده ی طرد شدن این مفهوم را به فرد انتقال می دهد که کارهایش هیچ نقشی در جامعه نخواهد داشت به همین دلیل منفعل بودن می تواند برایش سود بیشتری داشته باشد.

با گذشت زمان فردی که از جامعه طرد شده به تدریج دچار بی حوصلگی و بی انگیزگی می شود و نمی تواند به راحتی انگیزه ی خود را به دست آورد. این دسته از افراد نمی توانند در کارهای تیمی مشارکت کنند و توانایی حل مسئله را به طرز محسوسی از دست خواهند داد. به همین دلیل در اکثر جوانب زندگی دچار شکست خواهند شد.

همچنین تجربه ی استفاده از مشروبات الکی و مواد مخدر در این افراد افزایش می یابد، چون تصور می کنند رفتارهای خود تخریب گر می تواند آن ها را در رسیدن به آرامش یاری دهد و راحت تر بتوانند بی انگیزگی خود را کنترل کنند. به نوعی تصور می کنند استفاده از مواد مخدر می تواند به آن ها اراده و انگیزه ی انجام کارها را هدیه کند.

احساس بی ارزشی مهم ترین عامل در بی انگیزگی است که این عامل قطعا در طردشدگی وجود خواهد داشت. همچنین باید بدانید مفید بودن چیزی است که باعث تقویت انگیزه می شود. هر فردی در هر موقعیتی اگر بداند فعالیتش برای دیگران ثمری نخواهد داشت قطعا نمی تواند آن طور که باید انگیزه ی خود را حفظ کند، به کارهایی که انجام می دهد ادامه دهد و موفقیت فردی در زندگی را تجربه کند. به همین دلیل دچار بی انگیزگی می شود.

نادیده گرفتن نیازهای جسمانی می توانید باعث بی انگیزگی شود

نادیده گرفتن نیازهای جسمانی می توانید باعث بی انگیزگی شود

همان طور که گفتیم گاهی دلیل بی انگیزگی می تواند طرد شدن از جامعه باشد اما همیشه هم این گونه نیست و ممکن است دلایل دیگری هم در بی انگیزگی فرد دخیل باشد که یکی از آن ها نادیده گرفتن نیاز جسمانی است. مثلا فرد به علت انجام دادن کار و فعالیت غذا خوردن را فراموش کند. یا در مواقع نیاز استراحت خود را به علت انجام دادن کار کنار بگذارد. این کار باعث می شود فرد توانایی انجام کار را نداشته باشد و به نوعی با بی انگیزگی روبه رو شود.

تصمیم درباره ی کارهای مهم باید زمانی صورت بگیرد که فرد نیازهای جسمانی خود را پاسخ گفته باشد و انرژی کافی برای تصمیم گیری را داشته باشد. بسیاری از افراد تصور می کنند با انجام مستمر کارها می توانند انگیزه شان را کنترل کنند. حتی مشاهده می شود دو وعده ی غذایی خود را در زمان انجام دادن کارها فراموش می کنند ولی مشکلی که وجود دارد این است که در زمان گرسنگی بازدهی انسان به حداقل ممکن خواهد رسید، درنتیجه انگیزه ی انسان را به طرز قابل توجهی کاهش خواهد داد و همین موضوع سبب عدم رسیدن به موفقیت فردی در زندگی می شود.

حتی طبق تحقیقات انجام شده پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که نوشیدن آب کافی در طول روز می تواند باعث افزایش انگیزه در انسان شود و کمبود آب در بدن انسان می تواند سبب شود که انسان نتواند در طول روز بازدهی کافی داشته باشد.

تصمیم گیری پی در پی موجب خستگی ذهن می شود

تصمیم گیری پی در پی موجب خستگی ذهن می شود

تصمیم گیری درست می تواند یکی از سخت ترین کارهایی باشد که یک انسان باید با آن دست و پنجه نرم کند. باید توجه داشته باشید زمانی که تصمیم می گیرید، انرژی زیادی را مصرف خواهید کرد و با صرف این انرژی قطعا برای کارهای دیگر انرژی تان را از دست خواهید داد.

افرادی که بیش از حد تصمیم می گیرند دچار خستگی های پی در پی ذهنی می شوند و انگیزه ی خود را به طور کامل از دست می دهند درنتیجه نمی توانند به موفقیت فردی در زندگی دست پیدا کنند.

چگونه انگیزه ی از دست رفته را بازگردانیم؟!

چگونه انگیزه ی از دست رفته را بازگردانیم؟!

برای این که بتوانیم با بی انگیزگی مبارزه کنیم باید از راهکارهای مختلفی استفاده کنیم. اولین قدم در مبارزه با بی انگیزگی این است که در ابتدا علت آن را شناسایی کنید و بدانید علت بروز این بی انگیزگی چه چیزی است؟ همان طور که به آن اشاره کردیم طرد شدگی یکی از دلایل اصلی از دست دادن انگیزه است. این موضوع می تواند به این دلیل باشد که با افراد مناسبی معاشرت نکرده اید یا کاری را انجام داده اید که باعث طرد شدنتان شده است. اگر طرد شدگی شما به دلیل که کار اشتباهی است که انجام داده اید باید در اولین فرصت رفتارتان را تغییر دهید. باید تا جایی که می توانید کاری کنید تا دوباره دچار طرد شدگی نشوید؛ چون به شدت می تواند اراده و انگیزه تان را تضعیف کند.

ممکن است همان طور که اشاره کردیم علت بی انگیزگی شما مشکلات جسمی باشد در این صورت راه حلی که وجود دارد کاملا مشخص است. باید برای مراقبت از بدنتان راهکار جدیدی در پیش بگیرید و برای آن برنامه ریزی کنید. باید تصمیم بگیرید وعده های غذایی را سر ساعت مشخصی میل کنید و از این به بعد آن ها را در اولویت قرار دهید. همچنین اهمیت دادن به ورزش می تواند بسیاری از مشکلات جسمی را حل کند که با سایر روش ها قابل حل نباشد.

یکی دیگر از دلایل این است که شما بیش از حد تصمیم می گیرید و تصمیم گیری های شما به یک باره انجام می شود و برای کنترل آن ها هیچ برنامه ای نداشته اید. برای حل این مشکل می توانید از فهرستی برای نظم دادن به تصمیم هایتان استفاده کنید و بدانید هر تصمیم را در چه زمانی باید اتخاذ کنید تا بهتر بتوانید انگیزه تان را حفظ کنید.

۳.۹/۵ - (۷ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

3 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
3
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx