طبقات مختلف جامعه و هوش مالی آن ها

یک نظر اضافه کنید
9 دقیقه زمان مطالعه

طبقات مختلف جامعه و هوش مالی آن ها

طبقات مختلف جامعه چگونه با مشکلات مالی خود مواجه می شوند (هوش مالی)

فقر بیشتر از آن که راه حل داشته باشد، با خودش مشکلات به همراه دارد. فقر زمانی اتفاق می افتد که فرد قادر نباشد مشکلات مالی خود را برطرف نماید. البته نمی توان گفت تمام دلایل ایجاد فقر، به دلیل کمبود پول و سرمایه است، به گونه ای که امکان دارد به خاطر ازدواج نادرست، اعتیاد، زندگی در جاهای نامناسب، بیکاری، عدم داشتن دانش و تخصص و بیماری به وجود آید.

اغلب مشکلات مالی امروز، همچون بدهی های زیاد، حقوق و درآمدهای پایین شرایطی را برای فرد به وجود می آورد که شخص از پس شناسایی مشکلات و حل آن بر نمی آید. در سال های گذشته شرکت ها و کارخانه های تولیدی، خدمات درمانی و بیمه ای در اختیار کارمندان و کارگران خود قرار می دادند. ولی امروزه افراد به خدمات پزشکی و مراقبت بیشتری احتیاج دارند. ولی با حقوق و درآمد پایین آن ها هرگز نمی توانند سلامتی خود را به دست آورند، یا برای روزهای بازنشستگی خود پس انداز نمایند. در این صورت نه تنها مشکلات آن ها برطرف نمی شود بلکه روز به روز بزرگ تر و سخت تر هم می شود و به موفقیت در زندگی دست پیدا نخواهند کرد.

افراد ثروتمند

چگونه افراد ثروتمند هر روز ثروتمند می شوند؟!

امروزه تقریبا تمام قوانین مربوط به پول و سرمایه تغییر کرده است، همین تغییرات باعث شده که گروهی از افراد فقیرتر شوند در صورتی که اصلا عادلانه نبود. تنها کسانی که طبق قوانین جدید پول و سرمایه جلو می رفتند، موفق شدند به پول و ثروت بیشتری برسند. آن ها در حقیقت هوش مالی خود را دائم افزایش می دادند. درست است که اکثر مواقع ثروتمندان هر روز ثروتمندتر می شوند، چون آن ها هوش مالی خود را مانند ثروت خود می دانند. آن ها افرادی هستند که از هر فرصتی استفاده می کنند تا روی ارتقای هوش مالی خود کار کنند و زندگی خود را به صورت هوشمندانه تری ادامه دهند تا به معنی واقعی کلمه به موفقیت در زندگی برسند. به طور کلی می توان گفت تنها دلیل موفقیت آن ها توجه بیش از اندازه آن ها به هوش مالی می باشد.

افراد فقیر

افراد فقیر چگونه با مشکلات مالی روبه رو می شوند؟!

افراد بی پول و نیازمند، فقر خود را فقط یک مشکل می بینند. بعضی از آن ها تصور می کنند که قربانی پول شده اند، بعضی دیگر هم کر می کنند تنها آنان هستند که با چنین مشکلاتی مواجه شده اند. کسانی که فکر می کنند بی پولی فقط یک مشکل است، مطمئن باشد در زندگی با مشکلات مالی بیشتری مواجه می شوند، چون افکار منفی آن ها باعث ایجاد یک نوع کمبود و کاستی در آن ها می شود، و به این دلیل که تمام آن ها مرتبط با پول هستند، خود را به شکل مالی نشان می دهند. عدم توانایی در حل مشکلات هم از یک طرف آن ها را دل زده می کنند، به جای این که آن ها را از این وضعیت رهایی دهد بیشتر گرفتارشان می کند.

چگونگی رویارویی افراد طبقه متوسط جامعه با مشکلات مالی

چگونگی رویارویی افراد طبقه متوسط جامعه با مشکلات مالی

همان گونه که افراد فقیر و نیازمند قربانی های پول هستند، افراد طبقه ی متوسط جامعه هم تصور می کنند در زندان فقر و بی پولی گرفتار شده اند. طبقه ی متوسط جامعه مشکلات مالی خود را به گونه ی متفاوتی از دیگر طبقات جامعه حل می کنند. آن ها به جای این که راه حلی برای مشکلات مالی خود پیدا کنند، تصور می کنند که می توانند صورت آن ها را با زیرکی تغییر دهند. آن ها ترجیح می دهند که پول و سرمایه خود را در راه تحصیلات خرج کنند. به همین خاطر آن ها می توانند امنیت شغلی بالایی برای خودشان به دست آورند. اگرچه اغلب آن ها افراد باهوشی هستند و قادر هستند رفاه بیشتری برای خود به ارمغان آورند و تا حدی خودشان را با مشکلاتشان وفق دهند. آن ها نیز مانند سایر اقشار جامعه، خانه می خرند، پول های خود را برای زمان بازنشستگی خود پس انداز می کنند و یا در مزایده ها شرکت می کنند. آن ها بر این باور هستند که تحصیلات و آموزش های حرفه ای برای تامین آرامش و خوشبختی آن ها کافی است و می توانند با این ها به موفقیت در زندگی برسند.

تصورات افراد متوسط جامعه در مورد پول و ثروت

تصورات افراد متوسط جامعه در مورد پول و ثروت

افراد متوسط جامعه فکر می کنند که پول سبب می شود آن ها در زندان محل کار خود حبس شوند. اگرچه بسیاری از آن ها افراد بسیار موفقی هستند و میزان پولی که به دست می آورند، برای آن ها مناسب و کافی است، اما متاسفانه هیچ احساس شادی و لذتی از محیط کار خود ندارند. آن ها همواره با امید زندگی می کنند و تلاش می کنند خود را امیدوار و مشتاق به آینده نشان دهند. آن ها نمی دانند که ادامه ی زندگی در سنین پیری خودش نوعی شروع است که به درآمد و هزینه بالا نیازمند است.

تنها ویژگی مثبت افراد طبقه ی متوسط جامعه این است که می دانند با افزایش آگاهی ها و تحت آموزش قرار گرفتن قادر خواهند بود که مشکلات خود را آسان تر از آنچه فکر می کنند، حل نمایند. اما تنها مشکل آن ها این است به جای این که به عنوان یک رئیس کار کنند، ترجیح می دهند برای رئیس خودشان کار کنند. به جای این که خودشان نهایت استفاده را از پول و سرمایه خود ببرند، ترجیح می دهند که آن را به دست افراد دیگری بسپارند و سود ناچیز آن را ماهیانه دریافت کنند، آن ها فکر می کنند با این روش می تواند به موفقیت در زندگی دست پیدا کنند. به جای این که تلاش کنند تا هوش مالی خود را بالا ببرند، خود را در میان اتاق های محل کار، پشت صندلی مخفی می کنند.

چگونگی رویارویی ثروتمندان با مشکلات مالی

چگونگی رویارویی ثروتمندان با مشکلات مالی

هوش مالی در حالت کلی شامل ۵ بخش اصلی می باشد که مرز بین افراد ثروتمند و فقیر است. زمانی که اغلب مردم کلمه ی کمال را می شنوند، تصور می کنند که این واژه به اخلاق و ویژگی های انسانی مربوط است. اما منظور ما به هیچ وجه چنین مفهومی نمی باشد. بلکه منظور تمامیت و تکمیل شدن است. کسی که از هر پنج بخش هوش مالی آگاهی داشته باشد شخص کاملی نامیده می شود.

زمانی که فرد ثروتمندی با مشکلات مالی روبه رو شود، باید از این پنج بخش هوش مالی استفاده کند تا از بزرگ شدن مشکلات و گرفتاری های خود جلوگیری نماید و به موفقیت در زندگی دست پیدا کند. آن ها همواره باید خودشان را وادار کنند که تحت آموزش های خاصی قرار بگیرند و هوش مالی خود را بالا ببرند تا این که مشکلاتشان را با افراد اهل فن در میان بگذارند و میزان هوش مالی خود را بالا ببرند یا این که مشکلاتشان را با افراد اهل فن در میان بگذارند تا به موقع به مشکلات آن ها رسیدگی شود. با این روش ها می توانند از گرفتاری ها و مشکلات بعدی خود جلوگیری کنند و با خیال آسوده تری به فعالیت های شغلی خود ادامه دهند و به موفقیت در زندگی برسند. آن ها باید یاد بگیرند که با یادگیری بخش های مختلف هوش مالی می توانند ثروتمندتر شوند و تمام سرمایه خود را تضمین کنند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

0 نظرات
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx