7 روش مبارزه با سختی های زندگی

1 نظر
12 دقیقه زمان مطالعه

یادگیری روش های مبارزه با سختی ها به شما کمک می کنند تا ذهنیت خود را در مورد غلبه بر چالش های زندگی تغییر دهید.

۱- به خود یادآوری کنید که شما تنها نیستید

فرو رفتن در غار تنهایی و این که احساس کنید همه ی درهای دنیا به روی شما بسته شده است کار آسانی است و یادآوری این مسئله سخت است که قطعاً کسی در بیرون وجود دارد که شما را عمیقا دوست دارد. من این واقعیت را می دانم که همه ی خوانندگان این مقاله مردم سرسختی هستند و این که شما در اینجا هستید به معنای این است که شما توانایی درک این واقعیت و مبارزه با سختی ها را دارید.

صرف نظر از اینکه به چه کسی یا به چه چیزهایی وابسته هستید ، باید به خود یادآوری کنید که تنها نیستید ؛ شما افرادی دارید که مراقب شما هستند حتی اگر فقط یک نفر باشد .

بعضی اوقات ممکن است غریبه ها احساسات مشابهی با شما به اشتراک بگذارند. در مورد این مسئله فکر کنید – شاید شما هیچ یک از خوانندگان این مقاله را شخصاً نشناسید اما آنها می توانند دقیقاً در شرایط مشابه با شما باشند ، بنابراین در واقع هیچ کس واقعاً تنها نیست.

۲- نتایج را بپذیرید و قوی تر از قبل عمل کنید

سرانجام ، زمان آن رسیده است که با آنچه اتفاق افتاده است ، کنار بیاییم. صرف نظر از اینکه نتایج انتخاب های شما مفید بوده یا نه ، زمان آن رسیده است که آنها را بپذیرید و به فرد قوی تری تبدیل شوید. این بار شما تجربه جدیدی کسب کرده اید که می توانید به کتاب زندگی خود بیفزایید ، بنابراین دفعه بعد که چیزی سعی کند شما را آزرده خاطر کند ، آسان نخواهد بود زیرا شما قوی و مصمم به جلو حرکت خواهید کرد. زندگی ادامه خواهد یافت ، زمان هرگز پایدار نخواهد ماند و این به شما بستگی دارد که بتوانید تصمیم درستی را برای زندگی پیش بگیرید و خود را برای مبارزه با سختی ها آماده کنید.

در مورد “چه چیزی می توانست بشود؟” یا “چه می شد اگر…” صحبت نکنید ، کارهایی که انجام شده است ، باید فراموش شوند ، اما بدانید که مطمئناً در آن مسیر چیزهای زیادی آموخته اید و شخصیت کامل تری به دست آورده اید.

۳- به سختی ها خوش آمد بگویید

مبارزه با سختی ها شخصیت شما را می سازد. غالباً لحظاتی که در زندگی به آنها افتخار می کنیم ، مواردی هستند که بر سختی هایی برای دستیابی به چیزهای ارزشمند ، غلبه کرده ایم.

کاری را انجام دهید که شما را تا مرزهایتان و فراتر از آن سوق دهد. هیچ چیز بیشتر از این که به خودتان نشان دهید که شما توانایی فراتر رفتن از آنچه تاکنون تصور کرده اید را دارید ، به شما حس قدرت نمی دهد.

سختی

۴- یک تیم ایجاد کنید

موفقیت مانند یک ورزش تیمی است. هیچ کس این کار را به تنهایی انجام نمی دهد ، بنابراین سعی نکنید اولین کسی باشید که این کار را انجام داده است! از بین دوستان یا خانواده خود افرادی را پیدا کنید تا با شما همکاری کنند و زندگی خود را برای مبارزه با سختی ها به سمت جلو سوق دهید.

برای نظارت بر پیشرفت خود در یک گروه متفکر قرار بگیرید و روند پیشرفت خود را با یک دوست چک کنید.

۵- بر روی نکات مثبت تمرکز کنید

همه ما با آنچه روانشناسان “انرژی منفی” می نامند آشنا هستیم ، متأسفانه مغز ما تمایل طبیعی دارد که بر روی تهدیدها و خطرات تمرکز کند ، حتی خطراتی که غیر واقعی هستند و توسط ذهن ما ایجاد شده اند.

برای از بین بردن این ساختار تکاملی ، در طول روز تمرکز خود را بر آنچه در مورد جهان اطراف شما مثبت و درست است معطوف کنید. دلایلی برای قدردانی از آنچه که در اطراف شما است ، بیابید.

۶- بر احساسات خود برچسب بزنید

دانشمند علوم اعصاب ، دکتر متیو لیبرمن نشان داده که برچسب زدن بر احساسات ما باعث کاهش فعالیت عاطفی در مغزمان و باعث افزایش فعالیت در مناطقی از مغز که در ارتباط با تمرکز و آگاهی است ، می شود.

دفعه دیگر که شما در یک الگوی عاطفی گیر افتاده بودید ، بر احساس خود برچسب بزنید تا آن را به بخش تجربه مغزتان انتقال دهید. اینکار به شما امکان می دهد تا آگاهانه تر برخورد کنید و موارد جدیدی را انتخاب کنید.

۷- داستان های جدید را انتخاب کنید.

همه ما به خودمان داستانهایی می گوییم که ما کیستیم ، جهان چگونه کار می کند و مردم چگونه هستند. بیشتر اوقات ، در نتیجه تعصبات منفی ، این داستان ها برای ما قدرت بخش نیستند.

حتی وقتی شرایط اقتصادی بد باشد ، بسیاری از مردم هنوز درآمد کسب می کنند. بنابراین می توانید این شرایط را انتخاب کنید و این داستان را باور کنید که شرایط اقتصادی بد است ، یا می توانید داستانی جدید بنویسید و خودتان شرایطتان را انتخاب کنید.

چند راه کمکی برای مبارزه با سختی ها و مشکلات و غلبه بر آن ها:

۱- برای زندگی خود یک مجله بنویسید

هر بار که حس می کنید در زندگی گیر کرده اید ، افکار خود را در یک مجله ی دست ساز بنویسید.

این کار به شما این امکان رامی دهد تا افکار را از ذهنتان خارج کنید. نوشتن احساسات ضمن کاهش اثرات ناخودآگاه و عاطفی ، مغز را آگاه می کند.

۲- ورزش کنید

هنگامی که از ریچارد برانسون در مورد راز بهره وری بیشتر از زندگی سوال کردند ، پاسخ وی ورزش کردن بود.

حداقل برای سه روز در هفته ، ورزش خاصی را انجام دهید. نشان داده شده است که ورزش در همه زمینه های زندگی مفید است ، عادات شما را بهبود می بخشد و اعتماد به نفس کلی شما را افزایش می دهد.

همچنین به شما انرژی می دهد تا بر چالش های زندگی که ممکن است با آن روبرو شوید ، غلبه کنید و برای مبارزه با سختی ها آماده تر باشید.

ورزش

۳- به دل طبیعت بروید

مارک برمن که یک روانشناس است می گوید که تعامل با طبیعت باعث بهبود کیفیت زندگی و عملکرد بهتر مغز افراد می شود.

هر روز یا حداقل یک بار در هفته اگر در یک شهر بزرگ زندگی می کنید ، از خانه خارج شوید و به دل طبیعت بروید و مدتی را در آرامش و بیرون از منزل بگذرانید.

۴- برای پیشرفت های خود جشن بگیرید

لیستی از همه موفقیتهایی که در زندگی تان کسب کرده اید بنویسید. سعی کنید حداقل ۵۰ مورد را یادداشت کنید.

هر زمان که یک پیروزی را تجربه کردید، بایستید و جشن بگیرید. این کار مغز شما را به سمت انجام کارهایی که منجر به احساسات لذت بخش در شما می شود ، سوق می دهد.

۵- به دنبال آرزو ها و رویاهای جدید باشید

لیستی از تمام موفقیت هایی که می خواهید در طول عمر خود به آن برسید ، بنویسید. این کار به شما این امکان را می دهد که بر روی آنها تمرکز کنید.

این کار دلیلی به شما می دهد تا از مشکلاتی که ممکن است در سفر زندگی برایتان پیش بیاید ، عبور کنید. جک کانفیلد ، نویسنده پرفروش ترین کتاب یعنی سوپ مرغ برای روح ، دریافته است کسانی که اهداف خود را تعیین و آنها را یادداشت می کنند ، به مراتب بیشتر از کسانی که این کار را نمی کنند ، موفق می شوند.

 ۶- مسافرت در زمان

به عقب برگردید. به تمام آن خاطراتی که اعتماد به نفس را از شما ربوده است و معانی جدیدی که به وجود آورده است فکر کنید.

روانشناس شناختی ، الیزابت لوفتوس نشان داده است که خاطرات می توانند تغییر کنند و حتی خاطرات کاذب نیز در افراد به وجود می آیند.

معنای این بدان معنی است که شما به معنای واقعی کلمه می توانید به عقب برگردید و خاطرات خود را به سادگی با تصویری مثبت جایگزین کنید.

۷- از کلمات مثبت استفاده کنید

اگر هر روز از کلمه “افسرده” استفاده کنید ، واقعا افسرده می شوید. مطالعات مکرر نشان داده است که وقتی افراد در معرض کلمات مربوط به سالخوردگی قرار می گیرند ، آهسته تر از آنان که از کلمات مرتبط با جوانی استفاده می کنند ، راه می روند.

آنها در معرض کلمات قدیمی بوده اند و به همین ترتیب مانند افراد پیر عمل می کردند. از کلماتی مثل قدرتمند ، غیرقابل توقف و اطمینان به عنوان بخش معمولی از واژگان روزانه خود استفاده کنید.

 ۸- در لحظه حضور داشته باشید

دکتر اندرو نیوبرگ در تحقیقات خود دریافته است که اسکن مغزی بودایی هایی که مدیتیشن می کنند در بخش هایی از مغز که مرتبط با تمرکز و آگاهی است نسبت به افرادی که مدیتیشن نمی کنند فعالیت بیشتری دارند.

به مدت ده دقیقه در روز ، بدون حواس پرتی در سکوت بنشینید و با افکار خود تنها باشید. این باعث می شود توانایی شما در تمرکز بر یافتن راه حل چالش ها و ایجاد زندگی مورد نظرتان بهبود یابد.

۹- کار را تا پایان انجام دهید

چه کسی نتیجه گرفتن را دوست ندارد؟ اگر می خواهید نتیجه ی یک چالش را بگیرید ، اقدام کنید و کاری را انجام دهید.

مهم نیست که چقدر کارتان کوچک باشد ، یک چالش برای خود تعیین کنید و آن را به اتمام برسانید.

۱۰- اقدامات مورد نظر خود را به صورت خودکار انجام دهید

نکته اصلی تسلط بر خود و اراده در مواجهه با یک چالش ، یادگیری ایجاد عادات مثبت است.

حداقل ۳۰ روز عمل مورد نظر خود را انجام دهید تا عادت جدیدی به صورت خودکار در شما شکل بگیرد.

هر ماه یک عادت خاص و دلخواه را تمرین کنید تا به شما در رسیدن به موفقیت و کنترل زندگی تان کمک کند.

۳.۹/۵ - (۱۵ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
1
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx