برای رسیدن به موفقیت، این ۸ نکته را از مؤسس علی‌ بابا یاد بگیرید

نظرات 2
7 دقیقه زمان مطالعه

برای رسیدن به موفقیت، این ۸ نکته را از مؤسس علی‌ بابا یاد بگیرید

مشکل است بتوان فردی را پیدا کنیم که با کار و تلاش بی‌ وقفه در کنار داشتن چشم‌ اندازی به آینده توانسته باشد ثروتی بالغ بر ۲۰ میلیارد دلار پس انداز کند.

“جک ما” یکی از آن افراد می باشد. بنیانگذار و مدیرعامل شرکت علی‌ بابا (Alibaba)، یکی از بزرگ‌ ترین و مشهورترین پورتا‌ل‌ های تجارت الکترونیک بر روی پلتفرم وب، تبدیل به یکی از ثروتمندترین مردان جهان گردیده است. اما هیچ وقت اجازه نداده که ابر موفقیت جلوی دید و چشم‌ انداز او را بگیرد یا اینکه فراموش کند از کجا آمده است. کلیدهای موفقیت جک ما، واقعی و قابل لمس می باشد، کلیدهایی که می‌ تواند برای همه مردم منبع الهام باشد، فرقی نخواهد کرد این افراد میلیاردهای موفق باشند یا صاحبان و مالکان کسب‌ و کارهای کوچک.

۱ – ارزش قائل شدن برای رفتار و نگرش

وقتی از جک ما درباره بزرگترین اشتباهی که مرتکب آن شده سئوال شد او گفت: وقتیکه علی‌ بابا را تأسیس نمودم به تیمم گفتم رسیدن به جایگاه مدیر بالاترین سطحی است که می‌ توانند به آن برسند و به‌ همین علت نیاز داریم افراد اجرایی را از خارج وارد تیم کنیم. “جک ما” درس خود را به‌ خوبی یاد گرفته و معتقد است اهمیت نوع رفتار و نگرش و عشق داشتن از داشتن مهارت‌ های عملی مهمتر می باشد.

۲ – متحد کردن افراد برای رسیدن به یک هدف

“جک ما” میداند هر اندازه تلاش کند نمیتواند تک‌ تک کارمندان، شرکای تجاری و یا سرمایه‌ گذاران احتمالی را متقاعد نماید که به او اعتماد و اطمینان داشته باشند یا حرف‌ های او را باور کنند. او می‌ گوید برای رسیدن به موفقیت زیاد باید این اصل را پذیرفت و روش را تغییر داد. او به‌ جای اینکه تلاش کند تا تمام کمپانی را روی چشم‌ انداز یک نفر متحد کند، سعیش را میکند تا همه به‌ سوی یک هدف مشترک حرکت نمایند. چون همیشه چشم‌ اندازها از راهبران مهمتر هستند.

برای رسیدن به موفقیت، این ۸ نکته را از مؤسس علی‌ بابا یاد بگیرید

۳ – داشتن دوراندیشی

به عقیده “جک ما”، رهبر تجاری خوب باید دوراندیش باشد. او باید سعی نماید که همیشه یک گام از سطح رقابت جلوتر باشد و بتواند در ذهن خود تجسم کند که با اتخاذ تصمیمات مناسب چگونه می‌ توانند از سایر رقبا پیشی بگیرند. برای بالابردن مهارت‌ های فکری خلاقانه باید زمان گذاشت و قدرت درک دورنی را دنبال کرد. این دو می‌ توانند در هر کسب‌ و کاری نقطه عطفی در موفقیت رهبر خود باشند.

۴ – استخدام افرادی که دارای مهارت‌ های فوق‌ العاده می باشند

وقتی از “جک ما” سئوال شد فرق بین یک رهبر و کارمندانش در چیست، گفت: کارمند شما باید مهارت‌ های برتری نسبت به شما داشته باشد. در غیر این‌ صورت شما فرد اشتباهی را استخدام کرده‌ اید. روی مهارت‌ های افرادی که می‌ خواهید استخدام کنید بسیار دقت نمایید، شما نیاز به کسانی دارید که بدانند چگونه باید از عهده چشم‌ انداز شما بر بیایند. این اصل یکی از پایه‌ های هر شرکت موفقی است.

۵ – محکم و سرسخت بودن

به‌ غیر از داشتن دوراندیشی، یک رهبر موفق باید سرسخت و محکم بوده و چشم‌ انداز شفاف و روشنی داشته باشد. دانستن اینکه چه چیزی می‌ خواهید به‌ دست بیاورید و اینکه راه رسیدن به آن را چگونه می‌ خواهید طی نمایید، نه‌ تنها شما را در راه درست رسیدن به موفقیت قرار میدهد بلکه باعث خواهد شد سایر کسانی که کنار شما کار می‌ کنند هم برای رسیدن به آن هدف مشترک انگیزه پیدا کنند. فلسفه “جک ما”این است: نسبت به کاری که می‌ کنید افتخار کنید و هیچ‌ گاه کلمه نه را به‌ عنوان پاسخ قبول نکنید.

۶ – قبول شکست به معنی نا امید شدن است

به عقیده “جک ما”، از دست دادن امید بزرگترین شکست در طندگی و کسب و کار است. اگر بیشترین تلاش خود را برای کاری که مدنظر دارید، انجام دهید و شکست بخورید اما از آن درس بگیرید، این خود یک موفقیت است. به‌ مانند تمام رهبران بزرگ، هر فردی قادر است تا از تمام سختی‌ ها و موانعی که سر راه او قرار میگیرد، درس بگیرد. یکی از کلیدهای رسیدن به موفقیت داشتن پشتکار و درس گرفتن از اشتباهات است.

برای رسیدن به موفقیت، این ۸ نکته را از مؤسس علی‌ بابا یاد بگیرید

۷ – عاشق زندگی کردن باشید(قانون جذب)

«من همیشه به خودم می‌گویم که به دنیا آمده‌ ایم تا از زندگی لذت ببریم نه اینکه تماماً در حال کار کردن باشیم. به اینجا آمده‌ ایم تا شرایط را برای خود و اطرافیانمان بهتر کنیم نه اینکه با غرق شدن در کار از زندگی کردن غافل شویم. اگر تمام زندگی خود را وقف کار کرده‌ اید مطمئن باشید که روزی پشیمان خواهید شد.» اینها رویه‌‌ ای است که قلب زندگی جک را شکل میدهد. زندگی برای تجربه کردن دنیا و کمک به سایرین می باشد. بنابر این اگر هدف از زندگی فقط پول است باید آن را تغییر داد.

۸ – برای خود دشمن درست نکنید

یکی از مهم ترین جنبه‌ های فلسفه کاری جک این است که باید در محیطی دوستانه رقابت کرد. او به رقبای خود به چشم دشمن نگاه نمیکند، بلکه آن‌ها دوستانی هستند که می‌ تواند از آنها یاد بگیرد. این دوستان میتوانند باعث شوند که او به حداگثر پتانسیل خود برسد.

کاملاً روشن است که فلسفه کاری جک برای رسیدن به موفقیت در دنیایی است که با سرعت بسیار زیادی در حال حرکت است. همه ما می‌ توانیم یکی دو مورد از این میلیاردر خودساخته یاد بگیریم.

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

2 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
2
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx