رفتارهایی که اعتماد به نفس شما را پایین میبرد

نظرات 59
4 دقیقه زمان مطالعه

رفتارهایی که اعتماد به نفس شما را پایین میبرد

رفتاری که اعتماد به نفس شما را نابود می کند

شکی نیست که داشتن اعتماد به نفس کافی یکی از پایه های اصلی موفقیت در کار و زندگی است پس با حذف پنج رفتار اشتباه از زندگی روزمره مان به حد مطلوبی از خودباوری برسیم.

اجتناب از ۷ رفتاری که اعتماد به نفس را پایین آورده و یا از بین میبرد

ما فایده ی اعتماد به نفس را می دانیم و اینکه چطور اعتماد به نفس تفاوت عظیمی روی حرفه ، اجتماع و زندگی شخصی ما میگذارد. بیشتر ما راه های بالا بردن اعتماد به نفس را شنیده ایم، اما این را هم باید بدانیم ندانسته انجام دادن کاری باعث از دست رفتن اعتماد به نفس میشود.

رفتارهایی که اعتماد به نفس شما را پایین میبرد

۱- جست و جوی موافقت از هر کسی: افراد مطمئن علاقه ای به جلب خوش آیند دیگران ندارند. آنها میدانند همه موافق آنها نیستند. آنها بیشتر روی کیفیت روابط افراد محترم و با ارزش کار میکنند به جای صمیمیت و متقاعد کردن هر کسی که میبینند. اجازه ندهیم نظرات افراد بی ارزش تعیین کند ما چه کسی هستیم و چه کار می توانیم بکنیم. این باعث تخطی افراد اطراف ما میشود.

۲- تمرکز زیاد روی موانع به جای راه حل: زندگی پر از موانع است، هر مانع موقعیتی برای رشد دارد. رقابت ها اغلب باعث تشویش و نگرانی میشود. ما حق انتخاب داریم همه ی تمرکزمان را روی مشکل بزاریم یا ابتدا مشکل را تأیید کنیم و سپس در پی راه حلی باشیم.

۳- سرگرم شدن به درام و چیزهای ناراحت کننده: همه عاشق درام هستند. این چیزی است که سینما و تلویزیون به صورت فریبنده نشان میدهند. آنها توجه ها را جلب میکنند و به ما اجازه میدهند ارزش هایشان را شفاف سازی کنیم. بعضی مردم واقعاً درام را دوست دارند و آن را در زندگی بدون هیچ توقعی به وجود می آورند. درام غیرضروری و مداوم باعث استرس میشود و اعتماد به نفس را از بین می برد.

۴- تفسیر شکست به عنوان بازتاب ارزش: افراد موفق جهان می دانند شکست بخش ساده ای از یادگیری است و با ان یک قدم به موفقیت نزدیک تر می شوند، این موضوع قابل درکی است.

۵- مخفی ماندن از تجارب زندگی جدید: بسیار آسان است که در زندگی روزمره بمانیم و همان کارهای قبلی را انجام بدهیم و همان غذاها را بخوریم، این ممکن است احساس راحتی به ما دهد، اما ممکن است اعتماد به نفس ما را از بین ببرد. اگر ما رشد نکنیم پس مرده ایم، بیاییم به دنبال اکتشاف باشیم و سفر کنیم.

۶- انتقاد از خود: انتقاد کردن از خود عادت خوبی نیست، چرا که اینکار سریعا موجب کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس می شود. از سوی دیگر،  به همان اندازه قضاوت کردن دیگران هم می‌تواند مضر باشد. بهتر است سعی کنید از قضاوت دیگران به‌ دور باشید و همینطور درباره خود هم مثبت فکر کنید.

۷- عذرخواهی: هنگامی که می‌خواهید از کسی عذرخواهی کنید باید به شیوه درست این کار را انجام بدهید و سعی کنید عذرخواهی‌ تان کاملا به‌ جا باشد چرا که اگر عادت کرده باشید مدام از دیگران عذرخواهی کنید، در حفظ اعتماد به نفس مشکل پیدا خواهید کرد.

۳.۵/۵ - (۲ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

59 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
59
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx