شما احتمالاً موفق تر از آن هستید که فکرش را می کنید

نظرات 12
4 دقیقه زمان مطالعه

شما احتمالاً موفق تر از آن هستید که فکرش را می کنید

رسیدن به موفقیت با قانون جذب

خیلی وقت‌ ها در زندگی حس می‌ کنیم با وجود سعی و تلاشی که داریم به موفقیت نمی‌ رسیم و زندگی به کام ما نمی باشد. این است که خود را سرزنش کرده و دستاوردهای زندگیمان را نادیده می‌ گیریم. با ادامه این روند ممکن است فکر کنیم فرد ناموفقی هستیم و دست به تصمیم‌ هایی بزنیم که به نفع ما نیستند. گاهی هم از آن طرف بوم می‌ افتیم و فکر می‌ کنیم فرد بسیار موفقی هستیم و دیگر انگیزه‌ ای برای تلاش کردن در خود نمی‌ بینیم.

اکثر ما در یکی از دو میدان تحریف واقعیت قرار می‌ گیریم. ممکن است برخلاف واقعیت، فکر ‌کنیم که فرد بسیار موفقی هستیم، و این یعنی انگیزه‌ ای‌ برای تلاش مضاعف نداریم. یا این که ممکن است فکر کنیم در زندگی کار خیلی زیادی انجام نداده‌ ایم و این یعنی ممکن است خودمان را به آب و آتش بزنیم، چون فکر می‌‌ کنیم راه زیادی در پیش داریم.

اگر یک تاجر جاه‌ طلب هستیم، پس طبق تعریف در گروه دوم قرار می‌ گیریم. جاه‌ طلبی می‌ تواند انگیزه‌ ای باشد تا ما را در مسیری که پیش رو داریم، تقویت نماید و هم می‌ تواند برای ما مخرب باشد. با توجه به بحث و گفتگوهای زیادی که در این رابطه وجود دارد می‌ توان به این نتیجه دست پیدا کرد که هرگز از شرایط کاملاً راضی نیستیم، و هیچ زمان خودمان را ستایش نمی کنیم.

شما احتمالاً موفق تر از آن هستید که فکرش را می کنید

اشتهای سیری‌ ناپذیرمان برای تعیین هدف، ممکن است ما را پیش براند، اما اگر با کمی کنترل و توازن این هدف‌ گذاری‌ ها را متعادل نماییم، خطری برای ما در پی نخواهد داشت. سه ترفند زیر به ما در این راه کمک می‌ کنند:

۱- پیروزی‌ هایمان را جشن بگیریم(قانون جذب)

هر دستاوردی، کوچک یا بزرگ، ارزش جشن گرفتن را دارد. ما باید برای به واقعیت پیوستن رویاهایمان تلاش ‌کنیم. گاهی اوقات ما برای رسیدن به اهدافمان باید موانع و سرعت‌ گیرهای زیادی را پشت سر بگذاریم، به همین دلیل هر پیروزی کوچکی ارشمند است و سزاوار پاداش.

شما احتمالاً موفق تر از آن هستید که فکرش را می کنید

۲- روی دیگران حساب کنیم

لازم است گروه کوچکی از افرادی را داشته باشیم که از نیت ما آگاهند و روی آنها سرمایه‌ گذاری کرده تا ما را به اهدافمان برسانند. به این گروه، گروه اندیشمند می‌ گویند. وقتی خودمان موفقیت در کارهایمان را تشخیص نمی دهیم، گروه اندیشمند ما را به خودمان می‌ آورد و یادآور میشود که به هدفمان رسیده‌ ایم.

۳- اهداف واقعی بسازیم

هر چه فاصله میان ما و هدفمان بیشتر باشد، بیشتر احساس خواهیم کرد که به هدفمان نمی رسیم. مسافت شمارهای واقعی (یعنی تحولات مهم زندگی‌) نه تنها باعث می‌ شوند موفقیت‌ های خود را به رسمیت بشناسیم، بلکه شانس ما را در دست یافتن به اهداف مهمتر افزایش می‌ دهند، چون ما انگیزه آن را داریم با تمام آن موفقیت‌ های کوچک در طول مسیر، کار را به سرانجام برسانیم.

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

12 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
12
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx