گوش دادن به صدای درون – قسمت دوم

1 نظر
10 دقیقه زمان مطالعه

گوش دادن به صدای درون – قسمت دوم

گوش دادن به ندای درون

دوستان عزیز سایت پرورش افکار، با قسمت دوم مقاله ی خواندنی گوش دادن به صدای درون با کمک قانون جذب در خدمت شما هستیم. در مقاله ی قبل به موضوعاتی از قبیل قانون ذهن، قدرت کلمات مثبت، راهکارهای اصلاح گفت و گوهای درونی پرداختیم. برای مطالعه ادامه این مبحث با ما همراه باشید.

شروع صبح

روز را چگونه شروع می کنید؟!

صبح ها زمانی که از خواب بیدار می شوید، آیا از این که مجبور هستید سر کار بروید ناراحت هستید؟ آیا از شرایط آب و هوا شکایت دارید؟ آیا هرروز با فریاد فرزندانتان را از خواب بیدار می کنید؟

بسیاری از مردم، روز خود را این گونه و با بیان این جملات آغاز می کنند. این رفتارها بیانگر خوشحالی و سرحالی است یا ناراحتی و بی حالی؟ مطمئنا نشان دهنده ی احساس شکایت و ناراحتی است، پس مطمئن باشید تاثیرات منفی چنین آغازی را در مدت شبانه روز به طور واضح مشاهده خواهید کرد.

شب را چگونه به پایان می برید!

شب را چگونه به پایان می برید!

خیلی مهم است که شب ها قبل از خواب به چه موضوعاتی فکر می کنید! موضوعات خسته کننده و اضطراب آور یا سرحال کننده و انرژی بخش؟! منظور از موضوعات انرژی بخش تنها موضوعات مادی نیست، بلکه هر فکری که با موضوعات ناراحت کننده مخالف باشد، شما را به سمت مثبت نگری در زندگی متمایل می کند.

آیا برای فردا نگران هستید؟ بهترین راهکار این است که پیش از خواب یک مقاله یا کتاب با مضمون مثبت و نشاط آور بخوانید. زیرا در زمان خواب فعالیت های زیادی جهت آماده کردن انسان برای روز بعد صورت خواهد گرفت. یکی دیگر از راهکارهای مفید این است که مشکلات و سوالات ناراحت کننده و ناامید کننده را به رؤیاهایتان واگذار کنید. رویاها می توانند به شما برای مواجه شدن با رویدادهای مختلف زندگی کمک بزرگی کنند.

تمرکز بر روی ذهن

کلید افکار شما تنها در دستان خودتان است!

شما تنها کسی هستید که به افکار منحصربه فرد خود دسترسی دارید، و به آن ها فکر می کنید. هیچ کسی در این کره ی خاکی نمی تواند شما را مجبور کند که به روش دیگری فکر کنید. تنها شما هستید که افکارتان را گزینش می کنید.

در واقع افکار، اساس و زمینه ی گفتگوی درونی هستند. باید یاد بگیرید که این فرآیند چگونه در زندگی تاثیر می گذارد. به کلمات و جملاتی که به کار می برید، دقت نمایید. به جای این که در نظر مردم شخصی فوق العاده و بی عیب و نقص جلوه کنید، تلاش کنید فقط خودتان باشید.

اگر بتوانید به زندگی اعتماد کنید و آن را محیطی صمیمی و دوستانی تلقی نمایید، تا حد زیادی کاهش فشارهای روحی را در خود احساس خواهید کرد. از تند مزاجی ها، انتقادات و پیش داوری های نادرست نسبت به خودتان و دیگران به صورت چشمگیری کاسته خواهد شد.

خط گوش دادن به اخبار

خطر گوش دادن به اخبار را جدی بگیرید!

متاسفانه ما انسان ها در منتشر کردن خبرهای بد و ناامید کننده بسیار سریع عمل می کنیم. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم از خواندن روزنامه حوادث و گوش کردن به اخبار پرهیز نمایید؛ زیرا تمامی خبرها در مورد مسائل مایوس کننده و خشونت بار هستند. این در حالی است که فقدان اخبار خوب، امیدوار کننده و شادی بخش به شدت احساس می شود.

نکته ی عجیبی که وجود دارد این است، اکثر مردم تمایلی به شنیدن اخبار و مثبت ندارند و بیشتر دوست دارند، خبرهای منفی و بد بشنوند تا همیشه موضوعی برای اعتراض کردن داشته باشند. بیشتر افراد به قدری در انتشار اخبار منفی فعال هستند، که اکثر مردم به این باور می رسند که در این دنیا تنها بدی وجود دارد.

به کلمات دقت کنید

به کلمات دقت کنید!

از این پس زمانی که با مردم برخورد می کنید، به حرف های آنان با دقت بیشتری گوش کنید. توجه کنید که از چه کلماتی برای بیان مشکلات و احساسات خود استفاده می کنند. البته نباید تنها روی جملات تمرکز کنید، بلکه باید به کلماتی که در گفت و گوی خود به کار می برند نیز توجه کنید. زیرا کلمات نشان دهنده ی طرز فکر و روش ارتباط برقرار کردن ما با دیگران است. تصور کنید گفتگوی درونی فردی که دائما منفی صحبت می کند چگونه خواهد بود؟

برای مثال: به صحبت کردن افراد مریض و پریشان دقت کنید، غالبا از چه کلماتی استفاده می کنند؟ وقتی از آن ها بپرسی حالت چطور است؟ با چه کلماتی پاسخ می دهند؟

ذهن این افراد مملو از برنامه ریزی های منفی است، چیزی که به آن «تفکر فقیر» می گویند. پیشنهاد می کنیم یک بار مکالمه ی خود را با کسی ضبط کنید و در یک فرصت مناسب به دقت گوش کنید، قطعا متعجب می شوید زیرا کلماتی که استفاده کرده اید سبب تغییر صداهایتان شده است، سپس از این که آن کلمات را استفاده کرده اید پشیمان می شوید. به این دلیل که این کلمات الگو هستند، برخی از الگوها ممکن است مثبت و تایید کننده باشند، ولی بعضی دیگر که احتمالا منفی هستند را پشت سرهم تکرار می کنید.

قدرت ضمیر ناخودآگاه

قدرت خارق العاده ی ضمیر نیمه خودآگاه

ضمیر نیمه خودآگاه ما انسان ها، هیچ اطلاعی در رابطه با درست یا غلط بودن موضوعات و تصمیمات ندارد. به همین دلیل نباید خودمان را تحقیر کنیم، برای مثال اگر بگوییم «من یک احمق هستم» بدون هیچ تردیدی نیمه خودآگاه ما این جمله را به عنوان صحبت درونی خواهد پذیرفت. بعد از مدتی این افکار در ذهن ما پایدار شده و افکار ما بر این اساس شکل خواهند گرفت. اگر این گونه افکار را به طور مداوم در ذهنمان تداعی کنیم به صورت یک باور در نیمه خودآگاه جای خواهند گرفت.

این نکته مهم را بدانید که نیمه خودآگاه با هیچ کس شوخی ندارد، پس شما نمی توانید خودتان را مسخره کنید و بعد تصور کنید هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است. حتی اگر این موارد کاملا به صورت شوخی و برای خنده باشد، باز هم نیمه خودآگاه به طور غریزی آن را درست دانسته و به عنوان یک حقیقت می پذیرد.

بنابراین همواره به خودتان و دیگران احترام بگذارید زیرا ضمیر نیمه خودآگاه بین شما و افراد دیگر هیچ تفاوتی قائل نیست. او تنها کلمات را می شنود و تصور می کند همه ی این جملات حتی اگر در رابطه با دیگران باشد، مربوط به خود شماست.

این بار اگر در نظر داشتید کسی را سرزنش کنید، از خودتان بپرسید برای چه نسبت به خود این گونه فکری می کنید. به این دلیل که افراد، در دیگران تنها مصادیقی را می بینید که در خودشان است! پس به جای سرزنش کردن، دیگران را تشویق و ستایش کنید. آن گاه مشاهده خواهید کرد که در کمتر از چند ماه چه تغییرات بزرگی در درونتان به وجود خواهد آمد.

بنابراین عقاید منفی را در خود تا جایی که می توانید کاهش دهید. باور کنید که شخصی دوست داشتنی هستید که ارزش یک زندگی شاد، آرام و سلامت را دارد.

به خودتان عشق بورزید

به خودتان عشق بورزید

«عشق به خودتان» بهترین و مهم ترین کاری است که می توانید انجام دهید به این دلیل که اگر شما خودتان را دوست داشته باشید، هیچ کاری نمی کنید که به خودتان و دیگران آسیبی برسد. این اصل می تواند روشی اساسی برای صلح جهانی باشد. اگر من خودم را اذیت نکنم و به شما آزاری نرسانم چگونه امکان دارد جنگ به راه بیندازم؟

بیایید با افکار مثبت، دنیای زیباتری بسازیم!

هرچه تعداد بیشتری از ما انسان ها با این الگوی رفتاری خو بگیریم به مراتب جهانی بهتر و زیباتر خواهیم داشت. پس بیایید با دقت به حرف هایی که به خودمان و دیگران می گوییم گوش دهیم، در مورد آن ها آگاه باشیم و بدانیم که بر ما چه می گذرد. سپس می توانیم تحولاتی به وجود آوریم که سبب ایجاد سلامتی، شادکامی و آرامش در خودمان و کل هستی گردد.

پایان

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
1
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx