راه های آسان توسط قانون جذب برای غلبه بر تنبلی

نظرات 8
8 دقیقه زمان مطالعه

راه های آسان توسط قانون جذب برای غلبه بر تنبلی

روشهای غلبه بر تنبلی

تنبلی یکی از عادت‌ های مضر برای خلاقیت و بهره‌ وری است. این عادت در افراد مختلف می‌ تواند دلایل مختلفی داشته باشد. به هر حال اگر افراد بخواهند کارایی خود را افزایش دهند باید به هر نحوی با این عادت خود مبارزه کنند. راه‌ های آسانی برای شناخت علل تنبلی و غلبه بر آن وجود دارد که در ادامه‌ ی مطلب به آنها می‌ پردازیم.
برای بسیاری از ما اتفاق افتاده که هدف‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت زیادی برای خود تعیین می‌کنیم و بعد از مدتی به دلایل مختلف که یکی از آنها تنبلی است، از رسیدن به آنها باز می‌ مانیم. تنبلی در افراد مختلف، علت‌ های گوناگون دارد و هر شخص می‌ تواند با توجه به روحیه و اخلاقیات خود آن را درمان کند. روش‌ هایی عمومی نیز وجود دارند که با توجه به آنها می‌ توان بیشترین علل تنبلی و راه‌ های مقابله با آنها را شناخت. در ادامه به تعدادی از این روشها اشاره می‌ کنیم.

۱- مطمئن شویم که خسته نیستیم

گاهی اوقات وظایف کاری را بیش از حد توان قبول می‌ کنیم و پس از مدتی از انجام آن کار خسته می‌ شویم یا به دلیل داشتن وظایف زیاد، نمی دانیم کدام را انجام دهیم و به طور کامل در انجام کارها متوقف می شویم. بهتر است ابتدا لیستی از کارهای روزانه و هفتگی تهیه کنیم و مطمئن شویم که می‌ توانیم آنها را در مدت مشخص شده انجام دهیم. سپس با اولویت‌ بندی برای انجام کارها برنامه‌ ریزی کنیم.

۲- به دنبال انگیزه باشیم

بی‌ انگیزگی می‌ تواند بزرگترین دلیل تنبلی باشد. باید هنگام کار به دنبال مواردی باشیم که انگیزه‌ ی ما را افزایش دهند. به طور مثال می‌ توانیم برای اتمام پروژه‌ ها برای خودمان جایزه در نظر بگیریم یا پس از اتمام هر هدف کاری، زمانی را برای استراحت و تفریح هرچند کوتاه اختصاص دهیم.

۳- تأثیر محیط را فراموش نکنیم

محیط کاری تأثیر بالایی در کارایی افراد دارد. محیط کاری باید به گونه‌ ای باشد که تمامی شرایط لازم برای کار اعم از فضا و امکانات را داشته باشد. افراد همکار ما و کسانی که در اطراف ما مشغول به کار هستند نیز تأثیر زیادی در تنبلی ما خواهند داشت. اگر ما با افرادی کار کنیم که همواره در حال شکایت کردن هستند، نمی‌ توانیم روی کار خود تمرکز کنیم و کم‌کم در انجام اهداف خود تنبل می‌ شویم.

۴- برای زمان ارزش قائل باشیم

راه های آسان توسط قانون جذب برای غلبه بر تنبلی

لیست کارهای روزانه و هفتگی را فراموش نکنیم. این لیست را می‌ توانیم روی کاغذ، روی کامپیوتر و حتی در ذهن خود ایجاد کنیم، سپس با اولویت‌ بندی آن را مرتب کنیم و همیشه به آن پایبند باشیم. در هر مرحله از کار باید بدانیم در کجای فعالیت قرار داریم و برنامه‌ ریزی زمانی را به گونه‌ ای انجام دهیم که در پایان وقت، تمامی موارد لیست مورد نظر انجام شده باشند.

۵- در طرز تفکر خود تجدید نظر کنیم

برخی افراد هنوز در حال و هوای مدرسه هستند و کار کردن را نوعی تنبیه می‌ دانند و تنها از بازی و تفریح لذت می‌ برند. بهتر است طرز تفکر خود را عوض کنیم و به دنبال موارد مثبت و لذت‌ بخش در کار باشیم. به موارد مثبتی مانند بهبود جایگاه اجتماعی و افزایش درآمد و غیره که می‌ توانند انگیزه‌ ی ما را برای انجام کار افزایش دهند فکر کنیم.

۶- ارزش کار خود را درک کنیم

می‌ توانیم در لیست کارهای روزانه، ارزشی که هر یک از وظایف ایجاد می‌ کند را بنویسیم. به طور مثال یک وظیفه ممکن است جایگاه شغلی ما را بهبود ببخشد و دیگری ممکن است مطلبی را به ما آموزش دهد. وقتی ما از باارزش بودن کار خود مطمئن شویم با انگیزه و دقت بیشتری برای آن تلاش خواهیم کرد.

۷- عادت‌ های جدید ایجاد کنیم

راه های آسان توسط قانون جذب برای غلبه بر تنبلی

برخی عادت‌‌ ها ممکن است باعث بهره‌ وری و در نتیجه بی‌ انگیزگی و تنبلی شوند. به طور مثال برخی افراد عادت دارند وظایف سخت را در انتهای روز انجام می‌ دهند که اکثراً نیز این وظایف به خوبی انجام نمی‌ شوند. بهتر است تغییری در عادت‌ های غیر مفید ایجاد کنیم.

۸- تغییرات را اندازه‌ گیری کنیم

تغییر ناگهانی عادت‌ ها برای هیچ فردی آسان نیست و بهتر است به مرور تغییرات را در رفتارهای خود ایجاد کنیم و نتایج آنها را نیز اندازه‌ گیری کنیم. اگر ما نتایج تغییرات کوچک را در کارایی خود احساس کنیم، برای ایجاد تغییرات بزرگ، بیشتر ترغیب می‌ شویم.

۹- اهداف خود را به اشتراک بگذاریم

با دوستان و آشنایان خود در مورد اهداف کوتاه‌ مدت و بلند‌مدت خود صحبت کنیم و به آنها بگوییم که چه برنامه‌ هایی در سر داریم. این کار باعث می‌ شود که اطرافیان هر از چند گاهی سوالاتی در مورد اهداف ما بپرسند یا ما را برای انجام آنها تشویق کنند که این خود می‌ تواند منجر به افزایش انگیزه و بهره‌ وری ما شود.

۱۰- زمانی برای استراحت اختصاص دهیم

راه های آسان توسط قانون جذب برای غلبه بر تنبلی

زمانبندی کار و استراحت باید دقیق و منظم باشد. باید زمانی را برای استراحت بین کار اختصاص دهیم و البته آن را محدود کنیم تا روند کاری را با مشکل مواجه نکند. می‌ توانیم ۴۵ دقیقه‌ ی اول هر ساعت را کار کنیم و ۱۵ دقیقه استراحت کنیم. اگر زمان استراحت را در بین کار لحاظ نکنیم، پس از مدتی انرژی خود را برای ادامه‌ ی انجام وظایف از دست می‌ دهیم.

۱۱- به دنبال راههای جایگزین باشیم

گاهی اوقات برخی کارها و وظایف را می‌ توانیم به روشی بهتر و آسانتر انجام دهیم. به دنبال راههایی باشیم که بتوانیم کارهای تکراری روزانه را بصورت سریعتر یا خودکار انجام دهیم تا وقت و انرژی خود را برای کارهای جدید و مفیدتر ذخیره کنیم.

۱۲- همین امروز تغییر را شروع کنیم

فراموش نکنیم که تا تغییری در خودمان ایجاد نکنیم، هیچ اتفاقی در دنیای اطراف نمی‌ افتد. باید هرچه سریعتر برای تغییر عادات و رفتارها اقدام کنیم. اگر تمامی مطالب بهره وری دنیا را هم بخوانیم، تا خودمان شروع به تغییر نکنیم اتفاقی نمی‌ افتد. پس در اولین فرصت شروع به انجام مهمترین وظیفه‌ ی کاری خود کنیم.

۳.۸/۵ - (۵ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

8 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
8
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx