رموز اقتدار و محبوبیت در محیط کار

نظرات 3
6 دقیقه زمان مطالعه

work

رموز اقتدار و محبوبیت در محل کار

موفقیت در کسب و کار، تنها به داشتن مهارت و تخصص ما خلاصه نمی شود. هر چقدر هم مبادی آداب باشیم و در برخورد با کارفرما و همکارانمان بهترین کلمات را به کار گیریم، زبان بدن منظور و نیت اصلی مان را برملا خواهد کرد. مراقب باشیم.
از عوامل اقتدار در محیط کار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

در جلسه کاری آه نکشیم

یک جلسه رسمی در محل کارمان برگزار شده است. کارفرما تنها به حضور فیزیکی ما توجه نمی کند. او حتی اگر علم درک زبان بدن را به صورت تخصصی و روان شناسانه نداشته باشد، از حرکت چشمان ما که هرازگاهی به ساعت داخل اتاق نگاه می کنیم یا آه کشیدن پی در پی متوجه می شود جلسه از حوصله ما خارج است. این پیام منفی پیامد خوبی را از سوی کارفرمایشان به دنبال نخواهد داشت.

کارمندی که با لبخند در جلسه حاضر می شود و هرازگاهی با اشاره سر صحبت های کارفرما را تأیید می کند نشانه توجه و حضور فعال در جلسه را به کارفرما نشان خواهد داد، اما فردی که روی صندلی قوز کرده یا بازوهایش را در هم قفل کرده تنها پیام منفی را به دیگران منتقل می کند.

راست بایستیم

قدرت، موضع و اعتماد به نفس از نحوه ایستادن ما کاملا آشکار می شود. در محل کار همیشه سعی کنیم راست بایستیم و شانه هایمان را عقب نگه داریم. هم چنین بالا نگه داشتن سرمان نشان دهنده اطمینان و مصمم بودن ماست. وقتی در یک جمع همه نشسته باشند و ما برای بیان موضوعی ایستاده باشیم این حرکت ما را قدرتمندتر جلوه می دهد. برای بالا بردن اعتماد به نفس در محیط کار اگر هنگام صحبت بچرخیم و فاصله مان را با حاضر حفظ کنیم تأثیر قدرت و نفوذ ما بیشتر خواهد شد، اما اگر در یک جلسه مجبوریم نشسته صحبت کنیم، سعی کنیم جفت پاهایمان را راست روی زمین بگذاریم.

پاهایمان را خیلی به هم چسبیده و جفت قرار ندهیم زیرا نشانه عدم اطمینان و تردید ما از ابراز موضوعی خاص است. بازوهایمان را از بدنمان دور نگه داریم یا می توانیم یکی از آرنج هایمان را به دسته صندلی تکیه دهیم. با این کار مالکیت خود را برای در اختیار داشتن صندلی کنفرانس یا جلسه نشان خواهیم داد. با انجام این حرکات حضار بدون اینکه خودشان آگاه باشند از ما تأثیر خواهند گرفت.

صدایمان را خیلی بالا نبریم

در محل کار کیفیت صدای ما عامل تعیین کننده ای است که نشان می دهد در نظر دیگران تا چه اندازه تأثیرگذار هستیم. سخنرانانی که با صدای خیلی بلند صحبت می کنند از نظر دیگران این طور قضاوت می شوند که روحیه همدلی کمتری دارند و عصبی نیز هستند. هم چنین این گروه از سخنرانان در مقایسه با کسانی که تن صدایشان کمی آرام تر است کم قدرت تر به نظر می رسند. درواقع، این تأثیری است که دیگران از آنها می گیرند.

اگر قرار است در یک جلسه رسمی یا یک مکالمه تلفنی صحبت های مهمی را بیان کنیم و در عین حال تن صدایمان را به حد طبیعی و تأثیرگذار برسانیم، این تکنیک را قبل از آغاز جلسه امتحان کنیم. لب هایمان را به هم فشار دهیم و بگوییم: «اوم هوم اوم هوم اوم هوم» به انگلیسی: «umhum umhum umhum» این تمرین تن صدایمان را به حد طبیعی خواهد رساند.

h028_obama-03

پاهایمان را روی میز قرار دهیم

تحقیقاتی در مدرسه تجارت کلمبیا و هاروارد در زمینه زبان بدن انجام شد که نتایج جالبی را به دنبال داشت. تحقیقات نشان داد اگر به مدت ۲ دقیقه داستانمان را پشت سرمان قرار دهیم و همزمان پاهایمان را روی میز ولو کنیم یا در حالی که ایستاده ایم پاها و دست هایمان را باز از یکدیگر نگه دارید باعث تحریک بیشتر هورمون تستوسترون خواهد شد که ارتباط مستقیمی با قدرت و تسلط دارد.

نکته مهم: هرگز این کار را در جلسه رسمی مان انجام ندهیم. این حرکت را قبل  از اینکه وارد جلسه شویم در اتاق کار یا جایی انجام دهیم که کسی نباشد.

تصویرسازی کنیم

برای اینکه هنگام صحبت کردن چهره مان سرشار از اعتماد به نفس و اطمینان باشد، می توانیم از تکنیک تصویرسازی استفاده کنیم. در این تکنیک کافی است قدری به عقب برگردید و اتفاق ها و وقایعی که در آن احساس پیروزی و قدرت کرده ایم را مجدداً در ذهن خود تجسم کنیم. فکر کردن در مورد موضوع هایی که در آن پیروز و موفق عمل کرده ایم به چهره مان اطمینان و قدرت می بخشد. مرور پیروزی های گذشته قبل از اینکه یک جلسه کاری مهم را شروع کنیم، باعث بالارفتن اعتماد به نفس و حفظ آن در طول جلسه خواهد شد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

3 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
3
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx