20 راهکار برای به حداکثر رساندن انگیزه

نظرات 7
10 دقیقه زمان مطالعه

20 راهکار برای به حداکثر رساندن انگیزه

راههای ایجاد حداکثر انگیزه در خود توسط قانون جذب

انگیزه چیزی می باشد که باید به طور منظم تجدید شود. بعلاوه، نمی توانیم انگیزه خودمان را همیشه به حداکثر برسانیم. می توانیم؟ خب، معلوم است که می توانیم. تنها کمی خوش بینی لازم داریم، مقدار زیادی نظم و انضباط و یک تشویق کوچک برای آغاز.

در اینجا ۲۰ روش به شما ارائه می کنیم که با آن می توانید سطح انگیزه خودتان را همیشه بالا نگه دارید:

۱- مجله زندگی مان را درست کنیم.

مجله زندگی پرونده ای حاوی اهداف زندگی، خواسته ها و رویاهای ماست. آنچه آن را از یک تابلو تجسم متفاوت قرار میدهد این است که مراحلی که ما برای رسیدن به رویاهای خود طی می کنیم را در بر دارد. تابلو تجسمی کلیشه ای است-تنها به ما یاد آور میشود که چه می خواهیم. مجله زندگی، از سوی دیگر، به ما نشان خواهد داد که ما به منظور رسیدن به آنچه در زندگی می خواهیم چه کاری انجام می دهیم.

۲- ساعات اوج بازدهی مان را پیدا کنیم و از آنها استفاده نماییم.

برخی از مقالات به ما می گویند که زود بیدار شویم اما شاید ما در واقع یک جغد شب باشیم و در شب بهتر کار نماییم. به جای منطبق شدن با قوانین متداول، به بهره وری خود فکر کرده و انگیزه مان را افزایش دهیم و مشاهده کنیم که چه زمانی از روز بهتر کار می کنیم.

۳- هر روزمان را با یک عبارت قدرتمند آغاز کنیم.

زندگی مان را هدر ندهیم-با هدف زندگی کنیم و به عبارت قدرتمند خود توجه نماییم. عبارت باید چیزی احساسی، چیزی ضروری و چیزی باشد که با شنیدن آن بلافاصله از جای خود بلند شویم. بنابراین، تنها نقل قول ها را راجع به انگیزه نخوانیم. سرود خود را بسازیم.

۴- دوش بگیریم.

طوری که با خودمان رفتار کنیم که با بقیه روزمان رفتار خواهیم کرد. اگر زحمت دوش گرفتن به خود نمی دهیم، چگونه فکر می کنیم می توانیم زحمت دنبال کردن رویاهای زندگی را به خودمان بدهیم؟

20 راهکار برای به حداکثر رساندن انگیزه

۵- یاد بگیریم انرژی را سازماندهی کنیم، نه زمان را.

زمان محدود است–ما نمی توانیم زمان را سازماندهی نماییم چرا که نمی توانیم طوری که در طول روز توزیع شده است را کنترل کنیم، درست است؟ در عوض، انرژی خود را سازماندهی کنیم, انگیزه خود را افزایش دهیم. ما انرژی خود را اداره می کنیم، بنابراین آن را به کارهایی که قابل انجام هستند اختصاص دهیم.

۶- به یاد داشته باشیم که استراحت کردن ضروری است.

ما نمی توانیم برای پنج ساعت متوالی کار کنیم! استراحت کنیم تا سطح انگیزه مان پایین نیاید. به ازای هر ساعت کار ده دقیقه استراحت کنیم.

۷- کار خود را به کارهای کوچک تقسیم نماییم.

اگر به کارهای بزرگ و به ظاهر غیر ممکن فکر می کنیم خیلی آسان تمام انگیزه خود را از بین خواهیم برد. به جای غرق شدن در این افکار، بلند شویم و وظایف خود را به کارهای کوچک تر تقسیم کنیم. اینطوری با یک به یک انجام دادن کارها بدون شکست احساس موفقیت خواهیم کرد.

۸- از یکی شروع کنیم.

از شر نگرانی خلاص شویم! اگر به کاری فکر می کنیم بهتر است آن را آغاز کنیم. نگران نوشتن یک کتاب هستیم؟ با صفحه اول شروع کنیم. نگران ورزش کردن هستیم؟ با یک تمرین ورزشی شروع کنیم. نگران تکمیل یک مقاله هستیم؟ با یک پاراگراف آغاز کنیم! خیلی زود، انگیزه مان برای ادامه کار زیاد می شود.

۹- کتاب های ایجاد انگیزه را هر هفته بخوانیم.(قانون جذب)

انگیزه ما نیاز به تجدید دارد، اجازه ندهیم که از بین برود. این کتاب ها به ما کمک می کنند که انگیزه لازم برای رسیدن به اهداف زندگی مان را بدست آوریم.

۱۰- مجله موفقیت داشته باشیم.

هر هفته، کاری که انجام داده ایم و ما را هیجان زده و با انگیزه کرده بنویسیم. می تواند چیزی ساده، مانند پاسخ دادن به یک ایمیل واقعاً طولانی باشد، و یا چیزی بزرگ، مثل دعوت شدن برای سخنرانی در یک سمینار. هر آن چیز که برایمان مهم است بنویسیم.

۱۱- حداقل یک بار در هفته به مذاکرات الهام بخش گوش کنیم.

ما می توانیم این کار را در حالی که در حال انجام وظایفی که نیاز به تمرکز زیاد ندارد بکنیم. لازم نیست زیاد روی آن تمرکز کنیم. آن را پخش کنیم و ایمیل های خود را بخوانیم، قبض هایمان را پرداخت کنیم و یا دفترکارمان را تمیز کنیم.

20 راهکار برای به حداکثر رساندن انگیزه

۱۲- زیاد جنب و جوش داشته باشیم!

انگیزه مان را با تحرک داشتن زیاد کنیم و بگذاریم بدنمان هورمون های شادی آور ترشح کند. لازم نیست به باشگاه ورزشی فانتزی و گران برویم. در اطراف محله مان بدویم و ورزش های ساده در خانه انجام دهیم تا معجزه آن را در انگیزه خود مشاهده کنیم.

۱۳- مداوم به خودمان یادآوری کنیم که چرا کاری را انجام می دهیم.

اهدافمان را به خود یادآوری کنیم. برای برخی افراد، تهدید مانند “اگر ما این کار را نکنیم، در آینده ورشکسته و بدبخت می شویم” می تواند کارساز باشد. برای دیگران، چیزهای مثبت مانند “این کار را بکنیم که انسان های دیگر زندگی بهتری به خاطر ما داشته باشند” کمک می کند.

۱۴- هر روز به خود بی انگیزه مان یک پیام ارسال نماییم.

هنگامی که با انگیزه هستیم، برنامه ریزی نماییم, به طور منظم به خودمان پیام ارسال کنیم. می تواند یک ایمیل و یا یک پیام متنی باشد. ما حتی می توانیم یک دفتر ویژه ای برای این کار داشته باشیم. این پیام می تواند چیزی شبیه به این باشد: “لیان عزیز، ما در حال خواندن این متن هستیم چون با انگیزه نیستیم. می دانم، خیلی سخت است، درست است؟ به همین علت می خواهم بهت کمک کنم! یک جا ننشین. بلند شو. حالا، لپ تاپ تو باز کن. فقط بازش کن! مجله زندگی خودت رو می بینی؟ روش کلیک کن و چند خط شو بخون. فقط کلیک می کنی، خیلی سخت که نیست؟ بخون و ببین بعدش چه احساسی می کنی. بله، قابلی نداشت. حالا برو، و یک کاری که به درد زندگی ات بخوره انجام بده!”

۱۵- روی پیشرفت تمرکز کنیم، نه کمال.

گاهی دیدن آنچه که پیش روی ماست خسته کننده به نظر می رسد. به جای نگاه به جلو، نگاهی به عقب بیندازیم و آنچه انجام داده ایم را ببینیم و بگذاریم کارها جریان پیدا کند.

۱۶- مسئولیت پذیر باشیم.

هدفمان را به همه بگوییم. به همه در مورد آن ایمیل بزنیم. روی فیس بوک بنویسیم. یک وبلاگ در مورد آن بنویسیم. اجازه دهیم مردم بدانند ما چه هدفی داریم.

۱۷- از این که گاهی وابسته به دیگران باشیم نترسیم.

هنگامی که وضعمان خوب نیست، با دوستان خود صحبت کنیم. به آنهایی که اعتماد داریم بگوییم. تمام این بار را تنهایی به دوش نکشیم. انسان به دلیلی یک موجود اجتماعی است.

۱۸- درک کنیم که نیازهای ما اولویت های ما هستند.

باید احساس کنیم که داریم موفق می شویم. باید کار خود را به پایان برسانیم. باید روی علاقه مان کار کنیم. اگر همه این چیزها را می دانیم، این واقعیت را درک می کنیم که ما نیاز داریم که برای اهداف خود تلاش کنیم تا خوشحال باشیم، درست است؟

۱۹- حسی از ضرورت ایجاد کنیم.

۲۰۰۰۰ قانون صبح را می دانیم؟ اگر ۳۰ تا یا بیشتر از آنها را می دانیم، تقریباً ۲۰۰۰۰ تای دیگر مانده است که خوب زندگی کنیم. سعی کنیم یک شمارنده خودکار در کنار تخت خود قرار دهیم. ما که نمی خواهیم هر روز را بدون انجام کاری مفید بگزرانیم، می خواهیم؟

۲۰- اگر همه این ها جواب نداد، به این فکر کنیم که دارید کاری را اشتباه انجام می دهیم.

آیا می توانیم عواقب ناشی از انجام ندادن وظیفه مان را قبول کنیم؟ اگر نمی توانیم، شروع کنیم. اگر می توانیم، بار دیگر از خود بپرسیم و صادقانه پاسخ دهیم. با انگیزه باشیم. همین امروز شروع نماییم. فردا ممکن است خیلی دیر شده باشد.

۱/۵ - (۱ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

7 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
7
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx