زندگینامه ولفگانگ پاولی – فیزیکدان

1 نظر
3 دقیقه زمان مطالعه

زندگینامه ولفگانگ پاولی - فیزیکدان

بیوگرافی ولفگانگ پاولی (زندگینامه دانشمندان)

در زندگی نامه ولفگانگ پاولی اینگونه آمده است که : ولفگانگ پائولی در ۲۵ آوریل ۱۹۰۰ در وین اتریش دیده به جهان گشود. پدرش که دانشمندی برجسته بود استادی شیمی را در دانشگاه وین بر عهده داشت. ولفگانگ پاولی در شهر وین تحصیلات خود را به اتمام رسانید و در اواخر دوران دبیرستان با نظریه نسبیت انیشتن آشنا شد.

نوشته انیشتن بر روی ولفگانگ پاولی تأثیر زیادی داشت وی نظریه انیشتن را در ساعات خسته کننده و کسل کننده مدرسه به طور پنهانی مطالعه میکرد. او پس از به پایان رساندن دوران دبیرستان مشغول به تحصیل در رشته فیزیک نظری شد.

ولفگانگ پاولی در سال ۱۹۲۱ مدرک دکترای خود را گرفت. در سال ۱۹۲۵ اصل معروف به پاولی را مطرح نمود. در گذشته نرازوهای انرژی الکترون های داخل اتم را با عددهای کوانتومی که رویهم ۳ تا بودند مورد بررسی قرار می دادند. ولفگانگ پاولی عدد چهارمی را نیز بدان افزود به این صورت که در هر ترازو انرژی، فقط دو الکترون وجود دارد، که یکی از آنها در جهت عقربه های ساعت و یکی دیگر بر خلاف آن می باشد در نتیجه هیچ اتمی نمی تواند ۲ الکترون داشته باشد که حالات آنها یکسان باشد.

ولفگانگ پاولی نوبل

ولفگانگ پاولی با این کشف در سال ۱۹۶۵ جایزه نوبل را دریافت نمود اما پاولی را هرگز نمی توان معلم خوبی بشمار آورد چرا که او آهسته و جویده حرف میزد و بر روی تخته سیاه نوشته هایش را بصورت نامنظم می نویسد و در هنگام تدریس پیرامون موضوع مورد بحث فکر میکرد، اما با این حال پیوسته شاگردانش او را دوست داشتند و به او علاقمند بودند.

عکس ولفگانگ پاولی

زندگینامه ولفگانگ پاولی - فیزیکدان

زندگینامه ولفگانگ پاولی - فیزیکدان

زندگینامه ولفگانگ پاولی - فیزیکدان

زندگینامه ولفگانگ پاولی - فیزیکدان

زندگینامه ولفگانگ پاولی - فیزیکدان

زندگینامه ولفگانگ پاولی - فیزیکدان

زندگینامه ولفگانگ پاولی - فیزیکدان

ولفگانگ پاولی با شور و شوقی غیر قابل وصف به مبانی فلسفی علم علاقه داشت. و آن را مورد بررسی قرار میداد. اما زمانی که در زوریخ بود در سال ۱۹۳۱ به دنبال کارهای علمی و تحقیقات خود “نوترینو” را کشف نمود. ولفگانگ پاولی در نهایت توانست درستی نظریه خویش را بصورت عینی مشاهده نماید. مشخص شد که نوترینو با وجود کوچکی و ناچیزی خود تاثیر عظیمی دارد. پاولی کتابی در زمینه اصول کلی مکانیک موجی نوشته است.

برای چاپ دوم کتاب راهنمای فیزیک را نوشت. وی در هنگام جنگ در موسسه پژوهشهای پیشرفته در پرینستن فعالیت میکرد اما بعد به زوریخ بازگشت. سپس به تابعیت سوئیس درآمد.

ولفگانگ پاولی در سال ۱۹۵۸ در حالیکه به شدت بیمار بود در شهر زوریخ سوئیس از دنیا رفت.

۳.۲/۵ - (۴ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
1
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx