هفت راه برای تبدیل شکست ها به موفقیت

نظرات 8
5 دقیقه زمان مطالعه

هفت راه برای تبدیل شکست ها به موفقیت

چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم؟(قانون جذب)

اکثراً ما به طور غریزی از شکست ناراحت و شرمسار می شویم. این شاید به این علت می باشد که احساسی را که شکست در ما ایجاد میکند، دوست نداریم یعنی احساس خوار شدن، گویا که ما اشتباهی مرتکب شده‌ ایم.

اما اگر ما زاویه‌ ی دیدمان را تغییر دهیم و به شکست نه به عنوان یک اتفاق شرم آور و ننگین، بلکه به عنوان یک تجربه‌ ی ارزشمند نگاه کنیم، درک می کنیم که از طریق شکست می‌ توانیم به موفقیت برسیم.

۱- اشتباهات اهمیتی ندارند، اما یادگیری از آنها چرا

اشتباهات‌ مان را تشخیص داده و بلافاصله از آنها درس بگیریم. بسیاری از افراد موفق دنیا نوعی از شکست را تجربه نموده‌ اند و از آنها درس گرفته‌ اند. شکست به ما فرصتی خواهد داد که دلایل آن را تحلیل کنیم تا اشتباهات مشابه را در آینده تکرار نکنیم. هر اشتباهی می‌ تواند به رشد ما کمک کند.

۲- مراقب نحوه‌ ی حرف زدن با خودمان باشیم، زیرا ما به خودمان گوش می‌ دهیم

حرف زدن با خودمان می‌ تواند به شدت آسیب‌ رسان باشد، به خصوص پس از یک شکست. حرف زدن با خودمان را کنترل کرده و اجازه ندهیم که حس بی ارزش بودن بر ما غلبه شود. تمام تلاش‌ مان را بکنیم که رویکرد ذهنی مثبت داشته باشیم و روی غلتک بیافتیم.

هفت راه برای تبدیل شکست ها به موفقیت

۳- بسیار بهتر است که کاری را ناتمام انجام دهیم تا اینکه هیچ کاری را کامل انجام ندهیم

تنها شکست واقعی این است که هیچ کاری انجام ندهیم. بی‌ فعالیتی همه‌ چیز را به خطر می‌ اندازد. وقتی که ما هیچ کاری نکنیم، یعنی به هیچ سمتی حرکت نمی‌ کنیم. این تضمین میکند که ما بازنده باقی بمانیم. کافی است کاری انجام ندهیم تا شکست بر زندگی ما چیره شود.

۴- ما نتیجه‌ ی تصمیم‌ های گذشته‌ مان هستیم، اما نباید بگذاریم اشتباهات‌ مان ما را تعریف کنند

حتی اگر گذشته مطابق میل ما پیش نرود، آینده‌ ی‌ مان می‌ تواند بهتر از چیزی باشد که تصور آن را داریم. گاهی اوقات، ما از حرف زدن درباره‌ ی گذشته‌ و اشتباهات‌ مان می‌ ترسیم زیرا نگرانیم که آنها هویت ما را تعریف کنند. هیچ حرفی را در دلمان نگه نداریم، اما درباره آن چه که پیش رو داریم، تمرکز نماییم.

هفت راه برای تبدیل شکست ها به موفقیت

۵- دشمن موفقیت، ترس از شکست است

خود شکست خیلی خطرناک نیست، اما ترس از آن جلوی پیشرفت ما را می گیرد. مثل تمام ترس‌ ها، ما تنها از طریق مواجهه با آن می‌ توانیم بر آن غلبه نماییم.

۶- اعمال یکپارچه نتایج یکپارچه به دنبال خواهد داشت

استقامت از کارهایی که ما توانایی انجام آن را داریم ناشی نمی شود، بلکه فراگیری و کسب مهارت در کارهایی که قبلاً توانایی انجام آن را نداشتیم، نشان‌ دهنده‌ ی وجود استقامت در فرد می باشد. بنابراین، هر از گاهی به زمین خوردن مشکلی ندارد، اما یاد بگیریم که هر بار بلند شویم و با استواری بیشتر به سمت جلو حرکت نماییم. آنچه که ما هر روز انجام می‌ دهیم، مهمتر از آن کاری است که هر از گاهی انجام می‌ دهیم. یک‌ پارچگی کلید موفقیت است.

۷- اگر نمی‌ توانیم کار مورد نظرمان را به تنهایی انجام دهیم، مجبور نیستیم تنها باشیم

گاهی اوقات شکست‌ های ما باعث می‌ شود به رکود برسیم و رویه‌ ی قدیمی‌ مان را دنبال کنیم. در این جور مواقع ما به حمایت کسی احتیاج پیدا می کنیم که به ما کمک کند عادت‌ های بدمان را کنار بگذاریم. اگر فکر کنیم باید به تنهایی از پس این بحران بربیایم سخت در اشتباه خواهیم بود. یک مربی، راهنما یا دوست پیدا کنیم که از ما پشتیبانی کند و تجربه‌ ی این را داشته باشد که ما را در مسیرمان به سمت موفقیت قرار دهد.

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

8 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
8
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx