تکنیکهای علمی که سرعت یادگیری شما را ۲ برابر خواهد کرد

نظرات 12
4 دقیقه زمان مطالعه

تکنیکهای علمی که سرعت یادگیری شما را ۲ برابر خواهد کرد

سرعت یادگیری شما با آموختن و پرورش دادن تکنیک “جریان حالت” می تواند تا ? برابر افزایش پیدا کند و میزان بهره وری و خلاقیت شما نیز بیشتر می شود.

اکثر ما این روزها به قدری سرمان شلوغ است که فرصتی برای یادگرفتن مهارت های جدید پیدا نمی کنیم. افراد معروفی مانند اپرا وینفری و بیل گیتس از روشی به نام قانون ۵ ساعت استفاده می کنند و در هفته حداقل ۵ ساعت از زمان خود را به یادگرفتن موارد جدید اختصاص می دهند. در این مدت زمان کم نمی توان مطالب زیادی آموخت؛ اما تحقیقات نشان داده اند استفاده از تکنیکی به نام “جریان حالت” می تواند سرعت یادگیری را تا دو برابر افزایش دهد. جریان حالت تکنیکی است که در آن صد درصد توان ذهنی انسان بر انجام یک کار متمرکز می‌ شود و درنتیجه میزان بهره وری، یادگیری و خلاقیت بالا می رود، اما چگونه می توانیم این تکنیک را در خودمان پرورش دهیم؟

تکنیکهای علمی که سرعت یادگیری شما را ۲ برابر خواهد کرد

۱- ریسک پذیر باشیم و شرایط سخت را انتخاب کنیم

اغلب ما از انجام دادن کارهایی که حتی ممکن است صدمه کمی به ما وارد کنند نیز احساس ناراحتی می کنیم؛ اما گاهی اوقات هرچقدر بیشتر در مورد موضوعی فکر ‌کنیم، انجام دادن آن سخت تر و غیرمحتمل تر به ‌نظر می رسد. به عنوان مثال، قبل از پرش با چتر نجات احساس ترس و خطر می کنیم و بارها از پریدن منصرف می شویم؛ اما به محض اینکه این کار را انجام دادیم، احساس راحتی می کنیم و می بینیم این کار آنقدر که فکر می کردیم، ترسناک نیست.

۲- خارج از سطح مهارت های خود سرمایه گذاری کنیم

برای یاد گرفتن موضوعاتی که هیچ تجربه ای در مورد آنها نداریم، باید از مقادیر کم و سطوح اولیه شروع کنیم و بعد از فراگرفتن مقدمات اولیه، سطح یادگیری خود را بالا ببریم. به عنوان مثال اگر می خواهیم طراحی سایت با استفاده از کدنویسی یاد بگیریم و هیچ پیش‌ زمینه‌ ای در مورد آن نداریم، باید مدت زمان زیادی صرف یادگیری کنیم. به عبارت دیگر، زمانی که یک فعالیت برای ما ناآشنا باشد، مدتی طول می کشد تا بتوانیم سرعت یادگیری خود را افزایش دهیم و به تکنیک جریان حالت برسیم.
شانس ما برای آموختن تکنیک جریان حالت زمانی افزایش پیدا می کند که چالش ها و مهارت ها، بالاتر از حد متوسط باشند. اما این چالش ها نباید به‌ اندازه ای بالاتر باشند که اصلاً قادر به انجام آنها نباشیم.

۳- موارد جدید را امتحان کنیم

اگرچه مهارت داشتن درکاری و توانایی های پایه برای انجام دادن چالش ها مهم هستند؛ اما این چالش ها باید درعین حال هیجان انگیز و جدید باشند. ما معمولاً سراغ کارهای روتین میرویم و از انجام آنها هیجان زده نمی شویم؛ اما تحقیقات نشان داده اند که مغز ما در برابر تجربه های جدید نسبت به موارد قابل پیش بینی، واکنش بهتری نشان می دهد. بنابراین دنبال یادگرفتن مواردی باشیم که ما را هیجان زده می کنند؛ زیرا در چنین شرایطی شانس رسیدن به بالاترین میزان کارایی نیز افزایش پیدا می کند.

۴.۷/۵ - (۱۲ امتیاز)

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

12 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
12
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx