زندگینامه نیرمالیا کومار – استاد بازاریابی

نظرات 4
3 دقیقه زمان مطالعه

زندگینامه نیرمالیا کومار - استاد بازاریابی

بیوگرافی نیرمالیا کومار

در زندگی نامه نیرمالیا کومار اینگونه آمده است که : نیرمالیا در ۸ مارچ سال ۱۹۶۰ در هندوستان متولد شد. نیرمالیا کومار استاد بازاریابی در مدرسه ی بازرگانی لندن و مدیر استراتژی گروه تاتا می باشد. مطالعات وی در حوزه ی بازاریابی و ظهور اقتصاد هند به عنوان یک مرجع جهانی است.

نیرمالیا کومار کتابهای متعددی نوشته که از آن جمله: “بازاریابی به عنوان استراتژی: نقش مدیران ارشد در رشد و نوآوری سازمان که در این کتاب او مفهوم تری وی را مطرح می سازد که عبارتند از: ارزش مشتری، ارزش ارائه شده و شبکه ارزشی.”بازاریابی جهانی” ، “استراتژی انحصاری، اخیراً او مطالبی در مورد ظهور اقتصاد قدرتمند هندوستان نوشته است و روش های تجارت با رهبران بزرگ هند و شرکتهای هندی را توضیح داده است و آخرین کتاب وی” معرفی نام تجاری نام دارد.

نیرمالیا کومار مجموعه دار علاقه مند به کارهای هنرمند هندی جامینی روی می باشد و گفته شده که بزرگترین مجموعه از نقاشی ها را در خارج از هندوستان دارد.

زندگینامه نیرمالیا کومار - استاد بازاریابی

در زیر خلاصه مقاله منتشر شده توسط او با عنوان: آیا برای موفقیت جهانی آماده اید؟ را می خوانیم:

ساختارهای سازمانی بسیاری از شرکت های چند ملیتی ظرفیت لازم برای بهره برداری از فرصت های موجود در بازارهای نوظهور را ندارند. ایجاد فرایندهای مواجهه با مشتری در هر کشور و حتی استفاده از ساختارهای فراملی برای بهره برداری از ویژگی ها و امتیازهای محلی نیز دیگر اثربخشی نیستند. این مبحثی است که کومار و پورا نام درباره ی آن صحبت می کنند. نویسندگان نشان میدهند چگونه رشد هند و چین به عنوان بازارهای اصلی و گنجینه ای از استعدادها، با پیشرفته ای تکنولوژیک گره خورده و شرکتها را قادر ساخته سازمانهای خود را از طریق تقسیم بندی تحقیق و توسعه به صورت عمودی و افقی بهینه کنند و به ساختارهای تی شکل دست یابند.

زندگینامه نیرمالیا کومار - استاد بازاریابی

بزرگترین چالشی ساختار تی شکلی، مدیریت یک پارچه سازی بین کشورهاست. راه حل آن، هدایت گرانشی شرکت به طرف شرق است. به این معنا که تیم مدیریت ارشد را جهانی سازی کنیم و دفتر مرکزی را به خارج از کشورهای مادر انتقال دهیم و چرخش های فرهنگی را به راستی ارج گذاریم. شرکت هایی نظیر جی.ایی، اینتل و آستراز نکا موفقیت هایی در این تلاش ها کسب کرده اند و همه ی چند ملیتی ها نیز از مزیت های به کارگیری ساختار تی شکل برخوردارند.

برنده ی جایزه ی دهکده ی جهانی ۵۰ متفکر سال ۲۰۱۱

رتبه ی سال ۲۰۱۱: ۲۶

رتبه ی سال ۲۰۱۳ :۲۰

به این مطلب امتیاز دهید

رشد خودت رو استارت بزن !

درخواست ثبت نام در دوره های امیر شریفی

مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
هنگامی که پاسخی داده شود به ایمیل شما پیام ارسال میگردد

4 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد درون خطی
دیدن تمام نظرات
دوره آموزش کارشناس جذب شوید
دوره برتری شدید
4
0
سوالی دارید؟ بپرسیدx